Mit lehetne tenni ahhoz hogy mindenkinek szép és gondtalan élete lehessen?
Az emberek többsége ilyen anyagias természetű, ezen nem nagyon lehet változtatni és főleg a mai modern fogyasztói társadalmat építették ilyenre hogy még akkor is a "vedd meg" járjon az agyadban amikor az utcán sétálsz.
Van néhány kis elzárt hely a világban ahol ettől távol kerülsz, de ehhez a Himalájába, Nepálban, Indiába és más egzotikus, modern társadalommal nem fertőzött helyekre kell utazni.
Szia! Többen érzik így, mint te, mint azt gondolod. És az is jellemző, hogy az ilyen mentalitású emberek egyedül érzik magukat (ha már valamilyen szervezet alá tömörülnek, mindig veszít a tisztaságából, más lesz)
Ajánlom ezt: Kulturális kreatívok:
-aa-
Nem a media a hibas, az emberek fejeben kene valtozas. A media nem a betegseg, csak a tunete a betegsegnek, ok azt sugarozzak amire igeny van.
Az embereket kene mindenfele rozsaszin szemuveg nelkul szembeforditani a valosaggal, megmutatni hogy milyen a vilag amiben a modern tarsadalom altatojat szopogatva a media elsotetitese mellett szundikalunk. Kozben egyre jobban tesszuk tonkre a Foldet es az unokaink jovojet eljuk fel.
Szia!
Ehhez elsősorban az ember belső világát kell ideállá tenni, másként szólva, önmaga fölé emelni és a megvalósításon "dolgozni". Azt az energiát, amit gyakran feleslegesen a külső világ idealizálására fordít, inkább befelé kell fordítani.
A ma embere folyton kifelé nézeget és a tárgyak világában keresi önmagát, azokkal azonosul és el is veszti lényét.
Hogy a hazatalálás folyamata elkezdődjön, tudatos önvizsgálatra van szükség.
Politikusok és élősködők kiirtása, vadkapitalizmus elpusztítása
Kezdetnek ennyi :)
igazad van, ne hari,nem a kérdésre válaszoltam csak az első soraid reagáltam le,
"mindenki csak saját magával és a pénzével van elfoglalva" "nem a tárgyakat kellene szeretni hanem egymást"
egy példával, hogy szerintem ez nem így van. és vannak akik egymást és nem a tárgyakat szeretik.
minden embernek más a nézőpontja pedig ugyanazt a tévét nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!