Csúszok az egyetemmel (BME), sokat (2 év). Csalódást okoztam a szüleimnek, mindenkinek. Szerintetek mennyi idő, mire megbocsátanak nekem?
Elvileg tavaly kellett volna végeznem, gyakorlatilag jövőre fogok. A családban egyszer már hatalmas csalódást okoztam azzal, amikor bejelentettem, hogy csúszok. Most megint erre kerül a sor. Ezt már nem fogják tudni megbocsátani. Szerintetek 2-3 év elég arra, hogy rendbe jöjjön minden, és túltegyék magukat a dolgon?
Amúgy dolgozom, de ez nem kifogás. Én vagyok a hibás, hogy ide jutottam. Borzasztóan sajnálom az egészet.
Köszi a válaszokat.
Utolsó: köszi neked is, ma is tanultam valamit. Én ezt mindig harakirinek hittem, most utánanéztem, és legalább már tudom a különbséget a két kifejezés között. A mai nem sem volt hiába!
Rendben, sajnálod, tisztában vagy a hibáddal- ennyi. Lépj tovább és ne tépelődj többet ezen.
Az, hogy a szüleid hogyan dolgozzák majd fel a dolgot, az nem tőled függ, erre magad is rájöhettél. Úgyhogy ezért felesleges hánykolódnod, nagyjából te is kitudod következtetni, hogy mi lesz a reakciójuk.
Mindenképpen hosszú távon kell gondolkoznod. Az már mindegy, hogy a mostani csúsztatásra mit fognak mondani, viszont az már annál inkább jelentős, hogy az elkövetkezendő években mit fogsz megvalósítani. Ez az, amire összpontosítanod kell, hogy a jövőben milyen célokat tűzül ki magad elé és milyen módon tervezed elérni őket, mert bármilyen csalódást lehet ellensúlyozni, csak persze azért tenni is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!