Miért vagyok mindenkinek fölös?
Az az igazság, hogy nincsenek barátaim, mert nem tudok menni sehova egyedül, és Anyukám van nekem egyedül, és Ő is beteges! A betegségem miatt magántanuló voltam, és nem is vesznek fel munkába! Anyukám az életem, és a zene! Van hogy el chetelek közösségi oldalakon, de Őket se rángathatom le a falról, és ők ismeretlenek, és csak unatkozásból beszélgetnek! A rokonok is elfordultak, nem jönnek, és nem érdeklődnek. Anyuhoz se engedik az unokáit, mondván helyben van, gyere te, vagy messze vidéken laknak, és nem fér bele a nyári szünetbe egy hét se, meg hiányozna otthon. Pedig már nem olyan kicsik, és a házunk előtt járnak el, naponta! Nem is említve, hogy a kereszt gyerekem, alig ismer!
Én vagyok ilyen visszataszító, vagy utálatos?
Attól még mehetsz egyedül.
Aki megy, ahhoz mennek.
Az emberek rohannak a mindennapjaikban.
Valószínűleg nem véletlenül vagy keresztanya. Ezt fogd fel pozitívan!
na,ha tudsz zenélni,akkor például csinálj valamilyen blogot,vagy járj el valahova,fejleszd a tudásod és közbe még ismerkedsz is.
de van például vakoknak szánt önvédelmi iskola is.így nem elég h megtanulod magad megvédeni,más vakokkal leszel együtt,tehát nem lesz az h esetleg kiközösítenek.
kutyád van?a kutyások általában kedvesebbek és 1 egy állat alapból feldobja az ember hangulatát,akkor is ha magányos.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, jó tanácsokat, aki eddig írt! Nagyon jól esett, és kedvesek vagytok, köszönöm!
Kis városban élünk, így szinte esélytelen eljárni vakok közé bárhová is! Most elég borúsan látom a helyzetemet, hogy valaha is jobb lehet! Van egy kedvenc zenész énekesem, akiről minden fontosat be gyűjtöttem, de megkaptam a hideg, és meleg véleményeket, hogy miért is pont Ő. Az meg nagyon rossz, és sírhatnék kedvem van, hogy a rokonok sem a jót látják bennem, hanem a "hülye vakot"! Meg hiányoznak is ennek ellenére.
Az is igaz, hogy "aki megy, ahhoz mennek", de kérdés hogyan, és ahol érzed, hogy fölös vagy, gondolom, oda te sem mész el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!