Miért vagyok mindenkinek fölös?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nincsenek barátaim, mert nem tudok menni sehova egyedül, és Anyukám van nekem egyedül, és Ő is beteges! A betegségem miatt magántanuló voltam, és nem is vesznek fel munkába! Anyukám az életem, és a zene! Van hogy el chetelek közösségi oldalakon, de Őket se rángathatom le a falról, és ők ismeretlenek, és csak unatkozásból beszélgetnek! A rokonok is elfordultak, nem jönnek, és nem érdeklődnek. Anyuhoz se engedik az unokáit, mondván helyben van, gyere te, vagy messze vidéken laknak, és nem fér bele a nyári szünetbe egy hét se, meg hiányozna otthon. Pedig már nem olyan kicsik, és a házunk előtt járnak el, naponta! Nem is említve, hogy a kereszt gyerekem, alig ismer!
Én vagyok ilyen visszataszító, vagy utálatos?
2013. márc. 16. 21:26
11/11 A kérdező kommentje:
Látod? Erről beszéltem!
2013. máj. 18. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!