Itt mindenkinek olyan rossz karácsonya van?
Akkor én kivételt képezek :D Jó, hozzánk is jön egy gonosz rokon ebédre, de most választhatom azt hogy rajta bosszankodok, vagy pedig azt hogy figyelmen kívül hagyom őt, és jókat csevegek a többi családtagommal és segítek elkészíteni a finom kajákat és feldíszítjük a fát. Ez utóbbi lesz természetesen :)))
Boldog Karit!!! :)
Ahogy írod! Akinek boldognak igérkezik a karácsonya, az nem a gép előtt kotlik.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
ez hülyeség mármint h akinek rossz lesz az a gép előttül. Én pl vonaton vagyok a párommal, utazunk haza a szüleitől,szóval...
attól mert valaki néha beül a gép elé és válaszolgat nem rossz a karácsonya.
Azért egy panaszkodós oldalon mindig felülreprezentált lesz az elégedetlenkedők csoportja.
Hány kérdést olvastál, aki azt írja, hogy rossz karácsonya van/lesz? 50-et?
Van nagyjából 100-200 ezer felhasználó itt. Számold ki az arányokat.
De legyen csak 50 ezer.
Könnyű azt írni, hogy csak hozzáállás kérdése, ki hogyan éli meg a karácsonyt.
Ha pl. a te szüleid üvöltöznének egymással karácsony estéjén, aztán az apád késsel kergetné a nővéredet, utána pedig a karácsonyfát egy az egyben kihajítaná az ablakon, akkor megnézném a hozzáállásodat, lenne-e még kedved a Jézuskához...
31/N
Milyen rossz?
Nyílván, akinek igazán jó karácsonya van, az nem lóg a neten és nem panaszkodik, hanem jól érzi magát a családjával - nem gondolod?
Nekem nem. :) Szeretek gyk-zni, és épp receptet keresek azért válaszolgatok néha, de nálunk boldog ez a szép nap. :)
Mindenkinek áldott karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!