Fültágító kérdés, akiknek 1cmtől nagyobb fültágítója van?
Figyelt kérdés
Később ha megunja és kiveszi, akkor visszahúzódik valamennyire a lyuk? Sok lánynál látom ,hogy hatalmas fültágítójuk van, de mit csinálnak vele, ha egyszer megunják és kiveszik? Egy hatalmas lyuk tátong majd,vagy szép lassan visszahúzódik?2014. febr. 5. 13:05
1/5 A kérdező kommentje:
És az 1cmes vagy annál kissebb? Előfordul hogy megmarad az egész lyuk?
2014. febr. 5. 13:11
2/5 anonim válasza:
Nekem 18, és 12mm. a 12 volt már nagyobb is de kivettem, visszahúzódott, egy darabig rendes fülbevalót hordtam,csak meguntam ezért újra tágítom :D
3/5 A kérdező kommentje:
A 12mm annyira összehúzódott,hogy sima fülbevalót rakhattál bele? :O
2014. febr. 5. 17:03
4/5 anonim válasza:
Nekem 24-es volt, kivettem tavaly ősszel, és azóta is megvan a lyuk kb 13mm, és nincs bent ékszer. Tehát mindnyájunknak akinek 20 feletti volt, lóg a cimpája.
21/F
5/5 anonim válasza:
igen, teljesen összement, persze egy vágásszerűség látszott, de a fülbevaló eltakarta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!