Szerintetek nagyon vékony vagyok? 14 éves vagyok 173 cm és 49 kg?
Figyelt kérdés
Köszönöm előre a válaszokat! :)2014. febr. 2. 11:16
1/27 anonim válasza:
Igen. Legalább 10 kilóval kéne többnek lenned.
2/27 A kérdező kommentje:
Pedig eszem rendesen... és elfogok kezdeni sportolni is..
2014. febr. 2. 11:19
3/27 anonim válasza:
Első vagyok. Ha eszel rendesen akkor nincs gond, de arra figyelj, hogy ennél tovább ne fogyj!
5/27 A kérdező kommentje:
lány vagyok :D igen eszem rendesen :) és mindenki azt mondja milyen modell alkatom van, és teljesen egészséges vagy :)
2014. febr. 2. 11:27
6/27 anonim válasza:
Ha valaki azt mondaná, hogy "micsoda modell alkatom van", akkor megijednék és azonnal elkezdenék enni, mint egy ló. :)
Egyáltalán nem egészséges, ha valakinek "modell alkata" van.
7/27 A kérdező kommentje:
tudom, de sajna ilyen alkatom van :/ így születtem, anyukám is ilyen volt fiatal korában :)
2014. febr. 2. 11:39
8/27 anonim válasza:
ha anyukád is ilyen volt akkor ne problémázz ezen, van ilyen.
9/27 anonim válasza:
Nagyon.173 centihez,még fejletlenül is 55,inkább 60 kilónak kéne legyél.Viszont ha anyukád is ilyen volt,nincs miért aggódni.:)
10/27 anonim válasza:
Teljesen jó
Nem kell aggódnod, hogy nagyon vékony vagy, alapból ilyen vagy, valószínű így is vagy szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!