Mitől lehet az, hogy ez a vékony lány ilyen pocakos ezen a képen?
Figyelt kérdés
[link] A kép középső részén lévő lila-fekete csíkos ruhát viselő lányra gondolok. Szemlátomást vékonynak tűnik, de a hasa eléggé kidomborodik. Ez mitől lehet?2014. febr. 1. 18:31
1/11 anonim válasza:
Lehet baba miatt? Csak egy tipp.
2/11 A kérdező kommentje:
Tényleg, erre nem is gondoltam. :D
2014. febr. 1. 18:35
3/11 anonim válasza:
vagy mert előtte jól bekajált? :D
ha én sokat eszek is kidomborodik ahasam pedig én is ‘vékony‘ vagyok :D
4/11 anonim válasza:
Ez egy meglehetősen fontos globális probléma. Mindenképpen vedd fel a kapcsolatot az Európai Parlament illetékes bizottságával.
5/11 anonim válasza:
Egyszerűen van egy kis csajos pocakja, ami még csak nem is gáz!
6/11 anonim válasza:
Már mielőtt a kérdést megnyitottam volna, a terhesség volt az első gondolatom. Most is az.
7/11 anonim válasza:
Mert olyan az alkata, mint nekem.:D
8/11 Pretty_Fighter válasza:
mert hasra hízékony szegény
10/11 anonim válasza:
Simán lehet. Egyrészt genetikai adottság, hogy ki hova hízik, ő lehet hasra hízós típus. Az is lehet, hogy fel van puffadva. Én évek óta rendszeresen edzek, izmos vagyok, mégis, ha nem megfelelően eszek, vagy kevés vizet iszok, én is fel vagyok puffadva és van pocakom.
Másrészt a vékonyság nem egyenlő a testzsírszázalékkal. Rendszeres testmozgás és megfelelő étkezés hiányában egy vékony ember is lehet zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!