Fiúk! Melyik a jobb, ha egy lány picit kövér (nem nagyon, csak mondjuk van egy kis hasa, meg combja) de vannak mellei is, vagy ha vékony, tehát tényleg szép alakja van, viszont mellei nem nagyon vannak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 01:13
1/14 anonim válasza:
Vékony, nem mintha bajom lenne a testesebb lányokkal, de én alapból a kis melleket szeretem.
3/14 Grim13 válasza:
Előzőre ne hallgass, drogozik.... :D én széles skálán mozgok, azok a lányok akik "nem laposak" simán bejönnek de kövérnek nem hívnám őket, pl. Ivory Kalber +size modell alkata még bejön
4/14 Grim13 válasza:
mármint az első drogozik nem az előző :D
5/14 anonim válasza:
nekem a masodik..izles valogatja, de en a vekonyabbakat szeretem, engem nem zavar ha kicsi a mell..
8/14 anonim válasza:
Én is a vékonyabb kisebb mellű csajokat szeretem.
10/14 anonim válasza:
Az első, de az ilyen alakra azt mondjuk, hogy telt, nem azt, hogy kövér. :)
Nem is értem, sok fiú miért akar nagymellű csajt magának, ha közben meg azt szeretnék, hogy vékony is legyen.
A kettő együtt nem igazán fér össze. Meg különben is elég furán nézne ki egy vékony csaj nagy mellekkel. Ha nagyobb mellei vannak, akkor már máshol is legyen teltebb. Úgy esztétikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!