Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövér vagyok, mennyit kell...

Kövér vagyok, mennyit kell fogynom, hogy vékony legyek?

Figyelt kérdés
168 cm 60kg vagyok jelenleg fogyni akarok,mert kövér vagyok szerintem bár nyári szünet után megjegyezték sokan,hogy fogytam,de nem hiszem,hogy eleget,mert a mellbőségem 85cm,a csípőbőségem 93 cm a derekam pedig 75 cm.18L

2013. szept. 9. 23:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy kövér, de mondjuk egy 5-6 kg lehet, hogy van rajtad, de ez tök alkatfüggő, így kép nélkül nehéz megmondani...a derekad széles, ennyit tudok ezekből a számokból leszűrni:D

Életmódváltással lehet tartósan és egészségesen fogyni.

2013. szept. 9. 23:40
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Kb. 8 kg-ot.
2013. szept. 10. 04:53
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
életmódváltás bizony. akkor nem is lehetne az, hogy véletlenül anorexiás leszel még a végén. amúgy látatlanba 10 kilót. nekem semmit sem mondanak ezek az akármilyenbőségek.
2013. szept. 10. 07:20
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
egyáltalán nem kéne fogynod semennyit, teljesen egészséges a súlyod.
2013. szept. 10. 10:16
 5/12 anonim ***** válasza:
16%
Egy grammot sem kell fogynod, mert nagyon messze vagy a kövérségtől!!!
2013. szept. 10. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
A 12:41-es vagyok. Ennél vékonyabb már ne akarj lenni, mert ahogy az előttem válaszoló is írta, most van normális, egészséges testalkatod a magasságodhoz!!!
2013. szept. 10. 13:09
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
miért ne fogyhatna, ha így nincs megelégedve magával? olyan nyomorékok vagytok komolyan. miért kell mindenkire súlyfelesleg? nem olyan szép az a plusz háj, csak azért mert nektek ez a perverziótok. 50kilósan biztos már halálosan sovány lenne, és leállna a szíve. szerencsétlenek.
2013. szept. 10. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Sztem teljesen jol neznel ki 50 kilosan. Ha az izmod megtartod es sportolsz sokat akkor 54el is. De felolem 45 is lehetsz nekem az is tetszik :) nemtom milyen nehezek a csontjaid, stb
2013. szept. 10. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

Elképesztőek ezek a válaszolók.

Először is,hogy a francba mondjátok meg néhány számból,hogy hogyan néz ki?

Honnan veszitek,hogy "tökéletes"?

Ha meg fogyni akar,az az ő dolga,minek akarjátok lebeszélni? Közötök semmi.Miért kéne minden lányra súlyfelesleg?

Kérdező.Nem a súly számít hanem a zsír/izom arány és a testzsírszázalék.Ugyanezekkel az adatokkal lehetsz egy izmos,feszes,popsis vagy egy pufi,formátlan lány is.A lényeg,hogy legyen egy kis izmod és leadd a felesleg nagy részét.

A fogyással kapcsolatos kérdésidet pedig a Sport,mozgás rovatba írd,mert itt nem kapsz hozzáértő választ.

2013. szept. 10. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Orvosok által megállapított tény hogy egy ő korabeli lányra MIN 7 kg zsír szükséges. Emeleltt lehet sportos de az még nem súlyfelesleg.

2013. szept. 12. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!