184cm és 59kg?

Figyelt kérdés

Hogy lehet hízni? Eszek mindent. Örökölt vékonyság.

21f

2014. jan. 28. 23:24
 1/8 Ágoston Terézia válasza:
19%

Szerintem a fent leírt testmagassághoz nem nagyon vészes az 59 kg. Remélem, nincs emésztőszervi betegsége, azt írja, örökölt a vékonysága.

Ha mégis hízni szeretne: egyen akkor is, ha nem éhes, egyen lefekvés előtt, egyen minél kalóriadúsabb ételeket: olajos magvakat, kenyeret, egyéb pékárut, jó zsíros húsokat, szalonnát, tésztaféléket jó édesen. No és: mozogjon keveset! Ez fontos.

Mindezekkel sikerülhet elérnie a + kilókon túl azt is, hogy elveszítse egészségét. Megéri? Örüljön, hogy olyan, amilyen. Van, akinek az ilyen alkat tetszik. Ha van önbizalma, és szépnek gondolja magát: azt igazolják vissza a többiek, és szépnek tartják majd.

2014. jan. 28. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
rendszeres testmozgással. mivel a sporttól izmosodsz, az izom pedig nehezebb, mint a zsír. valamint a testmozgás növeli az étvágyat is
 3/8 anonim ***** válasza:

Fegyelemmel, odafigyeléssel, grammpontos mérleggel, megfelelően összeállított tömegnövelő étrendet követve, súlyzós edzéssel, kardiót hanyagolva, kifogások nélkül.

[link]

4/8 anonim ***** válasza:
100%
az egyes jó nagy marhaságokat ír... ha kalória és zsírdús ételeket fogyasztasz, attól csak érrendszeri problémáid lesznek és a cukorbetegség kialakulását is kockáztatod...
2014. jan. 28. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:

tanácsolom ezt úgy, hgy voltam én 166 centi mellé 42 kg (jelenleg 24 évesen 178 centi vagyok és 62 kg)

2es és 4es

2014. jan. 28. 23:33
 6/8 A kérdező kommentje:
ha elértem az ideális súlyt (mert csak ez a lényeg, hogy ne legyek ennyire vékony) és abbahagyom, akkor "vissza fogyhatok"?
2014. jan. 28. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha teljesen visszaállsz a mostani étrendedre, akkor természetesen.

Viszont a súlytartó bevitel lényegesen kisebb, mint a tömegnövelő, azaz nem kell végig ugyanúgy "zabálnod", ehetsz később kevesebbet, de nem annyira keveset mint most.

2014. jan. 29. 00:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy elérsz egy szintet és úgy maradsz. addig nézel ki jól ameddig teszel érte. És igen, ha genetikailag vékony vagy akkor csak gyúrással tudsz 'hízni'
2014. jan. 29. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!