Mit tesztek ha látjátok, hogy ha valaki rágcsálja a körmét? Titeket nem idegesít?
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 12:35
1/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint fel áll a szőr a hátamon ha látom.Én mindig szólok,hogy undorító szokás!Egyszer a buszon ülve mellettem ült egy fiatal lány aki végig rágta a körmét...Megkérdeztem tőle,hogy mitől ideges ennyire..Először csak lesett,majd kibökte,hogy nem készült valami tantárgyból,és dogát fog írni...(mivel mindketten a végállomásig mentünk ami kábé 40 perc)így mondtam neki,hogy vegye elő,és átvesszük a lényeget(addig se rágta a körmét)..Nem tudom,hogy végül is hogy sikerült a dogája,de szerencsére mire leszálltunk a buszról teljesen megnyugodott...Szóval én általában szólok,hogy nem szép szokás a körömrágás...
2/10 anonim válasza:
Ugyanolyan undorító mint az orrpiszkálás!!
3/10 anonim válasza:
engem teljesen hidegen hagy. én nem zombulok így rá az emberekre. hameg véletlenül észreveszem, azsem érdekel...csináljon amit akar.
4/10 anonim válasza:
Az is épp elég tahó dolog, ha egy idegen embernek megmondod, hogy mit csináljon és mit ne. Ha ennyire zavar a körömrágás, ne nézd. Ha nekem ezért beszólnának, valószínű elküldeném az illetőt melegebb éghajlatra.
5/10 anonim válasza:
miért kéne ez ellen tenni??? az ö dolga.. nem az enyémet rágja, hanem a sajátját... bár én nem rágtam soha a körmöm, de aki rágja, biztos nem azért csinálja, mert másokat akar idegesiteni.. ez egy nagyon rossz szokás, de nem hiszem, hogy bárkire rászólnék, hogy hagyd már abba:( szerintem ez taplóság!!!
6/10 anonim válasza:
Engem nem érdekel,viszont ha valaki csámcsogott volna mellettem a buszon biztos é is szóltam volna. nekem ez a mumusom.
7/10 anonim válasza:
én is rágcsálom a körmöm, 13 éve nem tudok leszokni róla:P
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. az utolsó kommentelőnek, szerintem nem kéne ezzel dicskedni..
2009. dec. 16. 16:26
9/10 anonim válasza:
nem szántam dicsekvésnek:) ezzel azt akartam kifejezni, hogy nem idegesít, mivel magam is ezt csinálom. ugyanolyan rossz szokás, ha úgy tetszik függőség, mint a dohányzás.
10/10 A kérdező kommentje:
bocsi, hogy igy letoltalak:D
2009. dec. 28. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!