Lányok, ti megszépültetek tizenéves korotokban?
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 21:11
11/12 manó1235 válasza:
én sokat kupálódtam 14 éves korom óta.. 8.9.ben folyamatosan csúfolódás tárgya voltam fogszabályzóval vastag szemöldökkel fiús hajjal, rocker öltözékkel..vékonyan visszahúzódóan aztán megnövesztettem a hajam lecseréltem a gomba frizkót jobban oda figyeltem magamra lekerült a fogszabim híztam is pár kilót.. és azóta már boldogan nézek a tükörbe :) igaz a hajam most vágattam ismét le a változatosság kedvéért de nem bántam meg ezt sem :) van hogy találkozom régi oszt. társakkal ismerősökkel néha meg sem ismernek :) de jólesnek a pozitív visszajelzések
12/12 anonim válasza:
Hat en most 14vagyok, szerintem eddig 6eves koromtol kb olyan 10eves koromig voltam szep. Papam mindig mondta, hogy aki kicsinek szep, az nagynak csunya,(poenbol mondta) de mostmar nem szokta mondani, igaz mar nem is vagyok olyan kicsi,de lenyegtelen. Pattanasos az arcom ez csufit el,azt mondjak. Van ket lany unokatestverem ok viszont 14evesen nem voltak szepek most viszont gyonyoruek. Szoval remelem en is igy leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!