Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szereti még valaki a...

Fiúk! Szereti még valaki a húsosabb lányokat?

Figyelt kérdés
Szereti még egyáltalán valaki a tizenéves fiúk körében a teltebb lányokat? Nem gondolok itt +20kg súlyfeleslegre..de mondjuk egy 5-10kg súlyfelesleg max.

2012. jún. 5. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem már,kövezzetek meg ( én sem vagyok vékony csaj),de tapasztalataim szerint,és véleményem szerint gusztustalan egy kövér lány! Úgy mondom hogy rajtam is van felesleg,és undorítónak találom. Nem fogsz találni párt magadnak,max idősebb pasikat.
2012. jún. 5. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok már tizenéves (huszonéves vagyok), de úgy gondolom, hogy valaki igen szereti.
2012. jún. 5. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalataim szerint van, de nem a kövér lányokat, hanem akik picit husisabbak, pár kiló felesleg, de azok közül is csak az olyanokat, akik nagyon jól öltözködnek, igényesek.

A kövérebb (azaz mondjuk 80 kg) lányoknak elég nehéz, sőt szinte lehetetlen tizenévesen párt találni, talán idősebb pasikat...

2012. jún. 5. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Én már elmúltam 30 is, de nekem sokkal jobban tetszenek a husisabb lányok, mint a vékonyak!
2012. jún. 6. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
5-10 nem a világ...de dobj egy képet, megmondom szeretnélek-e vagy nem. :)
2012. jún. 6. 09:31
 6/9 csokissüti002976 ***** válasza:
74%

5-10 kg súlyfelesleg? 5 az szinte semmi. Amúgy én januárban 80 kg voltam (175 cm-hez), és akkor is, meg előtte is ugyanúgy stíröltek a pasik, mint most...

SZÓVAL IGEN! :)

2012. jún. 6. 14:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Mihez mérten 5-10 kg? Hogy tudod ezt megállapítani?
2012. jún. 7. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy hogyan állapítja meg a kérdező a viszonyítási alapot :D
2012. jún. 7. 20:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Én csak arra vagyok kíváncsi hogy az átlagos vékony lányoknál látványosan húsosabb csajszik de nem dagadt csajok bejönnek e még a fiúknak. nem tudom mit nem lehet ezen érteni...
2012. jún. 8. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!