Fiúk! Szereti még valaki a húsosabb lányokat?
Figyelt kérdés
Szereti még egyáltalán valaki a tizenéves fiúk körében a teltebb lányokat? Nem gondolok itt +20kg súlyfeleslegre..de mondjuk egy 5-10kg súlyfelesleg max.2012. jún. 5. 20:27
1/9 anonim válasza:
Szerintem már,kövezzetek meg ( én sem vagyok vékony csaj),de tapasztalataim szerint,és véleményem szerint gusztustalan egy kövér lány! Úgy mondom hogy rajtam is van felesleg,és undorítónak találom. Nem fogsz találni párt magadnak,max idősebb pasikat.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok már tizenéves (huszonéves vagyok), de úgy gondolom, hogy valaki igen szereti.
3/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint van, de nem a kövér lányokat, hanem akik picit husisabbak, pár kiló felesleg, de azok közül is csak az olyanokat, akik nagyon jól öltözködnek, igényesek.
A kövérebb (azaz mondjuk 80 kg) lányoknak elég nehéz, sőt szinte lehetetlen tizenévesen párt találni, talán idősebb pasikat...
4/9 anonim válasza:
Én már elmúltam 30 is, de nekem sokkal jobban tetszenek a husisabb lányok, mint a vékonyak!
5/9 anonim válasza:
5-10 nem a világ...de dobj egy képet, megmondom szeretnélek-e vagy nem. :)
6/9 csokissüti002976 válasza:
5-10 kg súlyfelesleg? 5 az szinte semmi. Amúgy én januárban 80 kg voltam (175 cm-hez), és akkor is, meg előtte is ugyanúgy stíröltek a pasik, mint most...
SZÓVAL IGEN! :)
7/9 anonim válasza:
Mihez mérten 5-10 kg? Hogy tudod ezt megállapítani?
8/9 anonim válasza:
Arra mondjuk én is kíváncsi lennék, hogy hogyan állapítja meg a kérdező a viszonyítási alapot :D
9/9 A kérdező kommentje:
Én csak arra vagyok kíváncsi hogy az átlagos vékony lányoknál látványosan húsosabb csajszik de nem dagadt csajok bejönnek e még a fiúknak. nem tudom mit nem lehet ezen érteni...
2012. jún. 8. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!