Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szeretnek annyira a...

Mit szeretnek annyira a tizenéves lányok a borotvált mellkasú fiúkban?

Figyelt kérdés
Az nem szúr? Vagy azért szeretik aki naponta borotválja, mert ez igényességnek számít?
2012. márc. 14. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

nézz rá erre a képre,és megtudod a választ:

[link]

2012. márc. 14. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy borotvált mellkas alatt szőrtelen mellkast értesz? A szőrtelenítésre sokféle módszer létezik, plusz van, akinek természetesen szőrtelen a mellkasa felnőttkorában is.
2012. márc. 14. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
bizony nagyon szép akinek természetesen szőrtelen, legalábbis nekem bejön, nem igényességnek számít, amúgy nem kell naponta leszedni, a szőrös nekem undorító 21L
2012. márc. 14. 21:08
 4/13 A kérdező kommentje:
És ha ollóval rendbeteszi? A természetes az nem jó, mert csökkent hormontermelésre vall, kevesebb hímivarsejtjei vannak ezeknek a fiúknak a vizsgálatok alapján és ezáltal terméketlenebbek. De ha nektek az jó, akkor tessék.
2012. márc. 14. 21:24
 5/13 anonim ***** válasza:

A tizenéves lányoknak, azt hiszem, a termékenység inkább kockázati tényező, mint előny :)

Egyébként régebben összehoztak 10 gyereket a családok, és örültek, ha felnőtt 3. Manapság összehoznak max. 2-t, de azoknak minden esélyük megvan, hogy megmaradnak, szóval a férfi termékenysége már nem olyan lényeges a reprodukció szempontjából...

2012. márc. 14. 21:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha nem is minden esélyük megvan, de olyan 90%. Mert váratlan betegség, genetikai betegség bármikor előfordulhat.
2012. márc. 14. 22:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a 10enéves lányok szeretik..és ugyanazt amit ti a borotvált lábú nőkben...
2012. márc. 15. 01:23
 8/13 anonim ***** válasza:

amúgy kiegészítés, ha már behoztad a biológiát...

a szőrtelen melkasú ffitől szőrtelen lábú kislányok születnek, és így nem szivatjuk meg az utódainkat.

2012. márc. 15. 01:25
 9/13 anonim ***** válasza:
27%
A gáz az, hogy már nem csak a tizenéves lányok szeretik azt. Én már akkor is közelítettem a 30-hoz, amikor megismerkedtünk a barátommal, és teljesen sokkot kapott, amikor megkértem, hogy hagyja már meg a mellszőrzetét... Kb. 8 szál egyébként, de előttem mindenki elvárta tőle, hogy borotválja. Fene érti, én speciel erotikusnak találom, ha van rajta szőr. És egyáltalán nem találom igényesebbnek azt, aki borotválja, szerintem ez sehogy nem függ össze. Számomra az az igénytelen, aki nem vesz fel tiszta ruhát vagy nem mosdik, nem pedig az, akinek másodlagos nemi jellegei vannak :)
2012. márc. 15. 06:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem például természetesen szőrtelen, szóval... amúgy a tizenéves lányok valóban még a fiúkat szeretik és nem a férfiakat... és egy fiúnak még általában nem szőrös a mellkasa.
2012. márc. 15. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!