Lányok, ti megszépültetek tizenéves korotokban?
Már mihez képest?
Az ember folyamatosan változik. A "megszépülés" pedig relatív.
Én amúgy most 28 évesen úgy érzem, jobban nézek ki, mint középiskolás koromban. Valahogy kikupálódtam, vagy jobban adok magamra, vagy nem is tudom...
Amúgy most néznek kb. 14-15 évesnek az emberek. :D
Nálunk ez a következőképpen nézett ki. Általánosban volt néhány nagyon szép lány. Legalábbis a korosztályunkban, akkor tényleg ők voltak a legszebbek. Én átlagos voltam, nem gondolom, hogy csúnya, de szép sem különösebben.
Ma 23 éves vagyok, nagyon szépnek, csinosnak tartom magam(semmi ego, egészséges önkritika), illetve azok a lányok is nagyon megszépültek, akik még csúnyácskák voltak akkoriban. Nos, akik akkor gyönyörűeknek számítottak, megmaradtak azon a szinten..ami a 20as korosztályban már nem gyönyörű. Túlnőttük őket, sokkal jobban nézünk ki náluk.
Persze ízlések és pofonok, na meg nem mindenki volt ilyen, volt aki most 23 éves szemmel is gyönyörű, de a 90%uk inkább visszafele fejlődött.
Szerintem inkább huszonévesen kezdenek változni a nők. Ez lehet pozitív és negatív irány is. Nálunk is az volt, ami az egyik válaszolónál: volt pár "menő" lány az osztályomban, minden fiúnak ők voltak a kedvencei. Most (24-26 évesen) ezek a lányok vagy megcsúnyultak (elhíztak, igénytelenek lettek) vagy egyszerűen a mai napig is úgy néznek ki, mint egy 16 éves kislány, ami azért felnőtt korban már tényleg nem túl előnyös.
Több lány viszont megszépült és jót tett nekik az idő.
Egyébként több olyan ismerősöm is van, aki kb. 30 éves korára találta meg igazán önmagát. Akkorra kialakult a stílusuk, megtanulták mi áll nekik jól és anyagilag is több mindent megengedhet magának az ember (igényes, szép ruhákat, cipőket, jó fodrász, esetleg valamilyen szépészeti beavatkozást stb.).
Én szerintem igen, csak most meg elkezdtem hízni :D Kb 17 évesen voltam csúcsformában szerintem.
20L
Igen. Tizenéves korom végére kezdtek el kikupálódni, most 20 éves vagyok, illetve lassan 21 (öreg-érzésT.T), és soha ilyen jól még nem néztem ki. Lefogytam, megtaláltam a megfelelő hajszínt, ami természetesnek tűnik, csak kicsit élénkebb, mint az eredeti színem, normálisan tudom festeni magam, alig észrevehetően, nem festővászonnak használva az arcom. Kialakult a saját stílusom, ami félig nőies, félig bohókás.
Pár évvel ezelőtt meg dagi, pandasminkes, farmeros-pólós kis nyomika voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!