Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a kepen...

Mi a velemenyetek a kepen lathato lanyrol?

Figyelt kérdés

16 eves...

valamint szerintetek melyik a legjobb kep?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(bocsi hogy van koztuk photoshop-os kep is)

2009. dec. 6. 01:14
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Az első és a negyedik kép jó. A többin totál gipsy-s!
2009. dec. 7. 13:18
 42/57 anonim ***** válasza:
Ronda. Cigány vagy? :/
2009. dec. 7. 16:05
 43/57 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de nagyon csúnya vagy...fuh
2009. dec. 7. 19:36
 44/57 anonim ***** válasza:
Túl sötét vagy... mármint a bőröd. Meg túl buta... abból következtetve amiket leírtál.
2009. dec. 7. 19:44
 45/57 anonim ***** válasza:
0%

istenem ez annyira tud irritálni amikor valaki azt irja h az irásod alapján buta vagy.. -.-

honnét tudnád mien..lehet h csak itt ir igy amugy meg lehet okosabb mint te.. (N) nah ennyit erröl .. és ezt nem azért irtam h megvédjem de akkoris szánalmas(N) ;)

2009. dec. 8. 16:06
 46/57 anonim ***** válasza:
Egy értelmes ember nem írja az olyan-t j-vel. Pl ebből is lehet következtetni az értelemre ;)
2009. dec. 8. 16:45
 47/57 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a kioktatast de a varos legjobb iskolajaba jarok,valamint jo tanulo vagyok raadasul nem magyarorszagon,ergo szerintem nem igazsagos kritizalni a magyar helyesirasom!

A normalis valaszokra visszaterve pedig,szakitott a baratom szoval nincs ertelme hogy tovabbra is ilyen legyek mert nem erzem jol magam ezekben a ruhakban,igy tehat ujra fius leszek inkabb.

2009. dec. 8. 20:04
 48/57 A kérdező kommentje:

es nem vagyok cigany ;) inkabb rasszista,ha anyira erdekel szelsojob zenet halgatok

a valaszoknak a tobbsege teljesen elter a kerdestol,olvasatok inkabb el hogy mit akar a kerdezo nem kell feleslegesen szidni a masikat...

2009. dec. 8. 20:06
 49/57 anonim ***** válasza:
hát szerintem meg szép vagy :D
2009. dec. 9. 00:09
 50/57 anonim ***** válasza:
En meg ismerlek:)) En is a varos legjobb iskolajaba jarok,hey :> :)) Onnan ismerlek ;))
2010. jan. 11. 22:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!