Mi a velemenyetek a kepen lathato lanyrol?
16 eves...
valamint szerintetek melyik a legjobb kep?
(bocsi hogy van koztuk photoshop-os kep is)
istenem ez annyira tud irritálni amikor valaki azt irja h az irásod alapján buta vagy.. -.-
honnét tudnád mien..lehet h csak itt ir igy amugy meg lehet okosabb mint te.. (N) nah ennyit erröl .. és ezt nem azért irtam h megvédjem de akkoris szánalmas(N) ;)
koszonom szepen a kioktatast de a varos legjobb iskolajaba jarok,valamint jo tanulo vagyok raadasul nem magyarorszagon,ergo szerintem nem igazsagos kritizalni a magyar helyesirasom!
A normalis valaszokra visszaterve pedig,szakitott a baratom szoval nincs ertelme hogy tovabbra is ilyen legyek mert nem erzem jol magam ezekben a ruhakban,igy tehat ujra fius leszek inkabb.
es nem vagyok cigany ;) inkabb rasszista,ha anyira erdekel szelsojob zenet halgatok
a valaszoknak a tobbsege teljesen elter a kerdestol,olvasatok inkabb el hogy mit akar a kerdezo nem kell feleslegesen szidni a masikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!