Mi a velemenyetek a kepen lathato lanyrol?
16 eves...
valamint szerintetek melyik a legjobb kep?
(bocsi hogy van koztuk photoshop-os kep is)
01:45 vagyok
más miatt ne változtass magadon találd meg a saját stílusod keres olyan ruhákat amik tetszenek mind1 ha fiús ha lányos az a lényeg hogy neked tetsszen az a ruha és bári mondhat bármit az a lényeg hogy saját magadnak tetszel és egyszer úgy találod meg az igazit
én írtam a szűzkur-vát. és azért írtam ezt, mert látszik a lányon/rajtad, hogy ez a stílus nagyon eröltetett, nagyon kur-vás, de ugyanakkor nagyon fiatal vagy még.
nekem ez a kép tetszik: [link]
itt nagyon kedves az arcod, szerencsére nemlátszik h milyen kur-vás ruha van valószínüleg rajtad, szolid a smink is, ami nagyon jól áll, és az arcod is üde, nemolyan elhasznált, kur-vás mint a többi képen.
neked nemkéne így kinézned, mert őszintén olyan vagy, mint egy strici által futtatott tiniribanc. és nagyon sajnálom, h így öltözködsz, és így sminkelsz, és így nézel ki, mert azon a képen, amit belinkeltem, hogy az tetszik nekem, azon látiom, hogy valójában milyen is lehetnél, és mérföldekkel jobban nézel ki azon a képen, mint az összes többin. sztem ne eröltesd ezt a stílust, mert nagyon sokat rontasz vele magadon.-
előző vagyok
egyet értek a "szűzku*vás" válaszolóval, és szerintem is a az a kép a legjobb, mert azon nagyon szép az arcod, a smink sincs eltúlozva, és úgy kéne máskor is kinézned mert az sokkal jobban áll
Szerintem nem vagy szép,de ezt nem bunkóságból mondom,egyszerűen szerintem nincs benned semmi plusz, vagy különleges,a sminked rémes.Tucat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!