Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek a kepen...

Mi a velemenyetek a kepen lathato lanyrol?

Figyelt kérdés

16 eves...

valamint szerintetek melyik a legjobb kep?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(bocsi hogy van koztuk photoshop-os kep is)

2009. dec. 6. 01:14
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
100%

01:45 vagyok

más miatt ne változtass magadon találd meg a saját stílusod keres olyan ruhákat amik tetszenek mind1 ha fiús ha lányos az a lényeg hogy neked tetsszen az a ruha és bári mondhat bármit az a lényeg hogy saját magadnak tetszel és egyszer úgy találod meg az igazit

2009. dec. 6. 02:03
 12/57 A kérdező kommentje:
2 eve egyutt vagyunk :( nincs szivem ezert szakitani vele
2009. dec. 6. 02:05
 13/57 A kérdező kommentje:
es en nagyon szeretem ot,es foleg ezert esik roszul h n tetszem neki.... mindig mondja kicsi a mellem,gorbe az orrom,sovany vagyok stb. :( es idegesito hogy mindig piszkalodik de megis szeretem
2009. dec. 6. 02:07
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

én írtam a szűzkur-vát. és azért írtam ezt, mert látszik a lányon/rajtad, hogy ez a stílus nagyon eröltetett, nagyon kur-vás, de ugyanakkor nagyon fiatal vagy még.

nekem ez a kép tetszik: [link]

itt nagyon kedves az arcod, szerencsére nemlátszik h milyen kur-vás ruha van valószínüleg rajtad, szolid a smink is, ami nagyon jól áll, és az arcod is üde, nemolyan elhasznált, kur-vás mint a többi képen.

neked nemkéne így kinézned, mert őszintén olyan vagy, mint egy strici által futtatott tiniribanc. és nagyon sajnálom, h így öltözködsz, és így sminkelsz, és így nézel ki, mert azon a képen, amit belinkeltem, hogy az tetszik nekem, azon látiom, hogy valójában milyen is lehetnél, és mérföldekkel jobban nézel ki azon a képen, mint az összes többin. sztem ne eröltesd ezt a stílust, mert nagyon sokat rontasz vele magadon.-

2009. dec. 6. 02:09
 15/57 A kérdező kommentje:
koszi az eddigi valaszokat,de meg johetnek
2009. dec. 6. 02:22
 16/57 anonim ***** válasza:
75%
A melle nagyon jo, egyebb nem tetszik.
2009. dec. 6. 04:37
 17/57 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon szép lány vagy. Azokon a képeken látszik, amelyek természetesek. Amin van rajtad egy kiló smink és azok a rucik... azok tényleg nem jók. Te természetesen is szép vagy, felesleges ez a körítés hozzá! Ha ezt meg a barátod nem látja, meg se érdemel Téged! Sok fiú összetenné a két kezét, ha ilyen barátnője lehetne!
2009. dec. 6. 05:42
 18/57 anonim ***** válasza:
69%
kis k*rva-semmi több, szerintem indulás a sarokra!
2009. dec. 6. 06:59
 19/57 anonim ***** válasza:
78%

előző vagyok

egyet értek a "szűzku*vás" válaszolóval, és szerintem is a az a kép a legjobb, mert azon nagyon szép az arcod, a smink sincs eltúlozva, és úgy kéne máskor is kinézned mert az sokkal jobban áll

2009. dec. 6. 07:02
 20/57 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem vagy szép,de ezt nem bunkóságból mondom,egyszerűen szerintem nincs benned semmi plusz, vagy különleges,a sminked rémes.Tucat.

18/L

2009. dec. 6. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!