Mi a velemenyetek a kepen lathato lanyrol?
Figyelt kérdés
16 eves...
valamint szerintetek melyik a legjobb kep?
(bocsi hogy van koztuk photoshop-os kep is)
2009. dec. 6. 01:14
21/57 anonim válasza:
nekem nem jön be...de olyan átlagos,aranyos kislány...biztos szép nő lesz belőle..de nem kéne ilyen kihívó cuccokban járnia....
22/57 anonim válasza:
szia
szerintem nem vagy csúnya, viszont kicsit visszafogottabban kellene öltözködni..
17/L
24/57 anonim válasza:
Jól nézel ki,ne halgass senkire,és még jobban fogsz amint megtalálod a saját stilusod és az önbizalmad.Gondolom a nagy smink meg a necc harisnya a képek kedvéért volt,nem igy jársz minden nap,a képek meg azért hogy megmutasd,tudsz te is nő lenni,amivel nincs gond,csak ilyenkor még könnyen tulzásba esik az ember.
25/57 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. :D Nem kicsi a melled, nem vagy túl sovány, az arcod nagyon szép, fiatal, üde azon a képen, amit a többiek is kiemeltek. Annak a fiúnak valami más baja van, beszéld meg vele, és ha tovább "aláz" téged, lépj tovább! Olyat is fogsz találni, aki a magad természetességében szeret. Szerintem egy "fiús" lány nagyon szexi tud lenni, ne add fel az egyéniségedet. Ne akarj 12 egy tucat cicamaca lenni!
26/57 anonim válasza:
egyáltalán nem nagy az orrod és nagyon szép vagy. ilyen idősen én is kicsit ribis voltam :D viszont az nagyon durva a pasidtól hogy azt mondja h sovány vagy, stb.-holott nem is. szép és szimpatikus arcod van.
18.L
27/57 anonim válasza:
Hát szerintem a csajszi elég csúnya,ráadásul elöl deszka hátul léc.Nagyon ronda vagy.Bocsi,de a véleményemet kérdezted.Ne haragudj.
28/57 anonim válasza:
Szerintem is elég ronda vagy. Bocsi.
29/57 anonim válasza:
Úgy írok most kommentet hogy nem olvastam a többi hozzászólást, így bocsi ha ismétlek:) Szóval: az első két képen nekem nem tetszik, egy kicsit mű, magamutogatós, de a 3. képen (asszem 3.) amelyikben piros felsőben van és alig nem erős sminkkel, azon nagyon jól néz ki! Sokkal természetesebb és ártatlanabb. Egyébént nem csúnya lány, és ezzel ő is tisztában van, szal önbizalomban nincs hiány.
30/57 anonim válasza:
Inkább maradtál volna meg olyan fiúsnak,mint amilyen voltál.Úgy legalább lettél volna "valaki",így meg csak olyan vagy,mint mindenki.Mindezt egy k*csög pasi kedvéért,gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!