Hogyan legyek igazi Emo?
Figyelt kérdés
Szeretnék Emo lenni, mert nagyon tetszik a stílusuk. Szerintetek van esély rá, hogy az legyek? Nem kérek olyan válaszokat, hogy az már rég lejárt. Meg, hogy vagdosd az ereidet. Aki ilyet válaszol azt levegőnek fogom nézni.2014. jan. 30. 20:29
1/11 anonim válasza:
Az emo egy életérzés érezd át. Attol is lehetsz emo ha nem csupa halálfejescuccott hordasz és nem vágdosod magad.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és megfogadom a tanácsod. :]
2014. jan. 30. 20:47
4/11 A kérdező kommentje:
A korom nem publikus. Nem adom meg!!!
2014. febr. 2. 14:58
5/11 anonim válasza:
max. 15-nek néznélek. Gyerek vagy még.
6/11 anonim válasza:
Én is most növesztem emo-ra remélem jó fodrászt is találok :P
Am ha egyenes a hajad az nagy szerencse nekem kicsit hullámos és vasalni kell szépen, bár megoldom egyéb spray-el ami hőálló.
Én még fejhallgatót is hordok a nyakamon suliban kicsit néznek még ,de nem szolnak be :P
8/11 anonim válasza:
Emo csak akkor lehetsz, ha magát az életérzést éled meg, érzed át, nem divat kérdése. Egyébként van border collied? :)
9/11 anonim válasza:
Te csak egy pózer vagy! Az emo nem egy felvett stílus. Vagy az vagy vagy nem...
10/11 anonim válasza:
Hát pont ez az amit rosszul gondoltok...Miért kéne vágni magát...én sok olyat ismerek aki öngyi lett és sose hordott emo cuccokat... Igazából vannak azok akik ténylegesen depisek meg vannak a "pózerek" amiket te mondasz azok inkább anime fanok azért olyan a hajuk vagy szimpla deszkások csak annak mondjátok be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!