Fiúk, lányok.! Milyen adatok ezek? Nagyon rosszak? Milyen az alakom?
Figyelt kérdés
Derék:62 cm
Csípő:87 cm
Comb a legvastagabb részen:51 cm
Vádli a legvastagabb részen:35 cm
Mell alatt:68 cm
Mell:79-80 cm
Magasság:163-164 cm
Súly:kb. 51-52 kg
Kor:14 év
Tudom hogy a mellem kicsi.De mit gondoltok?Nem vagyok köcèr?Min kéne változtatni?
2014. jan. 27. 21:57
1/13 anonim válasza:
Komolyan beírsz egy halom számjegyet és abból mondjuk meg az alakod?
Kicsit zsírosnak tűnsz a számok alapján,hacsak nem vagy élsportoló.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zsíros max a combomon van egy kis felesleg.Amugy azért írtam mert néztem ilyen kérdéseket es valaki meg azt mondta hogy magasság-súly kevés es több adat kéne.
2014. jan. 27. 22:01
4/13 anonim válasza:
A sok adat helyett több értelme lett volna egy képnek. Így passz.
6/13 anonim válasza:
Nagyon vékony lehetsz. Alacsonyabb vagyok és pár centivel nagyobb értékekkel rendelkezem, de még így is vékonynak tartanak. Ruhákból XS-t hordok. Te se hordhatsz nagyobbat.
7/13 A kérdező kommentje:
Én is xs hordok.
2014. jan. 27. 22:32
8/13 anonim válasza:
Na ugye! Áruld már el, hogy akkor mégis hogy tehetsz fel ilyen kérdést, hisz az XS extra kicsit jelent?!
9/13 anonim válasza:
Elég sötét vagy ha számokból várod hogy megmondjuk milyen alakod van.
10/13 anonim válasza:
na látod, mennyivel jobban jártál volna, ha egy nyomorult képet teszel fel arc nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!