Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 90/65/90 Nagyon rosszak ezek...

90/65/90 Nagyon rosszak ezek az adatok?

Figyelt kérdés

Mert én ki nem állhatom az alakomat. Sokan mondják, hogy szinte modell alkatom van, párszor fel is kerestek már modellkedni cégektől, de én nem bízok magamban.

Én úgy gondolom, hogy picit duci vagyok :S 60 kg a 165 cm-es magasságomhoz. És még csak 16 éves vagyok és lány természetesen. Fogynom kéne szerintetek? Vagy jó ez így? Nagyon félek a nyártól, mert borzasztóan fog állni a bikini :S

2009. ápr. 5. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
erre csak annyit tudok mondani h én 163centi vok és 51kiló, de én is félek felvenni a bikinit. Mások szernit pedig én is csinos vagyok, sőt van aki szerint már túl vékony is..de ettől függetlenül félek tőle:)
2009. ápr. 5. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:

am én is 16vok:)

Jah meg tod elvileg ugy van h magasság-110cm..de sok függ a csontozattól, izomzattól, alkattol.

2009. ápr. 5. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha lefogysz 55kgra, akkor az még elfogadható, és akkor már tényleg vékony leszel.

De szerintem a 60 megfelelő súly. Még 63-64 körül is lehetnél, hogy egészséges súlyod legyen.

Nekem 40-50 kg-s súlyfeleslegem van szóval gondolhatod...

Amúgy a modellek se 90-60-90esek mind. Néhol vannak eltérések, épp tegnap nézegettem a portfóliójukat és volt aki felül 70 körül volt 62 és 87. stb.

Annyira rossz alakod nem lehet, szerintem csak te látod annak.

Csinálj magadról képet, fej nélkül és menj fel chatre álnéven és kérdezgesd a pasikat :) vagy ide is felrakhatod.

Lehet csak rossz típusú bikiniket választasz. Sok fazon van vmelyik tuti jól áll.

2009. ápr. 6. 03:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan csajszi a leírtak alapján gyönyörűszép alakod lehet!!!! Jól fog állni a bikini, ha valakinek nem tetszel benne, és megjegyzést tesz, azt lökd a vízbe! :P Azért menj a strandra, hogy jól érezd magad (amihez jogod lenne kövéren is, de NEM VAGY KÖVÉR!!!!!!!!!) ne azért, hogy amiatt aggódj, ki mit gondol! Biztos nagyon jól nézel ki. Ilyen adatok mellett nem kell fogyókúráznod!!! Az is csak önbizalomleépítő, főleg ha nem bírod ki!

Ajánlom Naomi WOlf: A szépség kultusza c. könyvét, én is 16 évesen olvastam el, és egy életre leszoktam a felesleges, időrabló, önbizalomleépítő "jaj de kövér vagyok" sirámokról. Érezd jól magad, ne tedd tönkre a szép fiatal éveidet felesleges önbizalomproblémákkal, nem éri meg!!!!!!

2009. ápr. 6. 13:11
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Már bocs de az ilyenektől kiakadok. Állandóan mindenhol az megy, h a tökéletes női alak 90/60/90. Neked eltér öt centivel. Most vagy nagyon durva önbizalomhiányod van, de akkor bolond vagy. Vagy csak jó beirkálni, h milyen k**va jó alakod van, hagy irigykedjenek.

Bocs, nem akartalak megbántani, csak kicsit furcsa. Azt megértem, mikor vkinek azért van komplexusa, mert mondjuk a tvben állandóan nagy mellű csajokat mutogatnak, neki meg kicsi. Az is unalmas, de legalább érthető. De nem igaz, h te még nem hallottad ezt a 90/60/90es dolgot...

2009. ápr. 6. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
hát szerintem meg fogyhatnál 170 vagyok és 50
2009. ápr. 6. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te hízhatnál, 170hez 50 krva kevés. Na jó ha modelkedsz akkor az egészség háttérbe szorul, de ez nem egészséges nekem senki ne mondja. (Én is modellkedem, de az a nagy soványság nem egészséges.)
2009. ápr. 7. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
én nem modellkedem
2009. ápr. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!