Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Találtam egy újságban egy...

Találtam egy újságban egy fényképezőt, az adatok lent vannak. Megéri megvenni? Vajon amik le vannak írva azok jók vagy rosszak? Nem értek hozzá :S

Figyelt kérdés

1) Canon Powershot A800 digitális fényképezőgép

2,5 LCD-kijelző, Smart Auto mód, elmosódáscsökkentés,

16 felvételi mód, Long Play videofelvétel. 10 Megapixel és 3,3 optikai zoom.

Szerintetek megéri meg venni, mit várjak tőle?

(esetleg van olyan képed ami ezzel a géppel azaz ilyen tipusúval készült? )

2011. júl. 6. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:

A Canon az egy nagyon megbízható márka. A műszaki adatok...nos, attól függ, mire kell a gép. Ha profi fotós akarsz lenni, akkor ez kevés, de gondolom több százezres gépekre most nincs pénzed.

Ha csak egy sima fényképezőt szeretnél otthoni használatra, ez tökéletes.

2011. júl. 6. 23:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Valahol a kettő között, eggyenlőre még csak hát az egy kicsit gyenge hogy a hobby-m de dehát nemtudom.

Hát valóban, nincsen pénzem százezres gépekre :D

Általában ilyen különleges dolgokat fotózok :D

2011. júl. 6. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
A 16 felvételi móddal biztosan tudsz majd különlegességeket fotózni. :)
2011. júl. 6. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem. Te ezt a fényképezőgépet fel akarod nevelni vagy mi??? :O Tudod ez a Gyerekvállalás, nevelés kategória.....
2011. júl. 7. 00:11
 5/5 anonim válasza:

Nekem ilyenem van:

[link]

10.000,- rel volt drágább akciósan (amit Te néztél, gondolom 20 körül van...)

Úgynevezett "Bridge" kategória, átmenet a profi és a kompakt gépek között. Fotózni tanulni ideális, szuper képeket lehet vele készíteni.

A Canon csúcs márka, de amit írtál, az szerintem nagyon alap (3,3X optikai zoom kevés), nyaraláshoz való gép. Fotózni tanulni azon nem fogsz, viszont jó hír, hogy csak betájolod a keresődben amit fényképezni akarsz, és kész.

Szóval attól függ, pontosan mit szeretnél!

2011. júl. 7. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!