Milyen alakom van? Mennyire vagyok duci? (képek, adatok lent)
Ami zavar az inkább a combom meg a fenekem, de az eredetileg is vastag bokám, térdem is. A melleim meg elég kicsik szerintem. 85 B-s melltartót hordok.
Magasság: 168 cm
Mellbőség: 90 cm
Derékbőség: 75 cm
Csípőbőség: 96 cm
Súly: 65 kg
a csípőbőséged miatt szélesebbnek gondoltalak,szóval megleptél,nehéz elhinni hogy keskenyebb a csípőm mint a tiéd:)
teljes vélemény:
szerintem nagyon jó alakod van,fenékre talán lehetne tornázni egy picit de szerintem nem kell fogynod,nem vagy duci
ha csinosabb szeretnél lenni akkor talán tornázzál egy keveset hogy legyen egy pici izom a lábadon,viszont szerintem így is nagyon jól nézel ki
A combod és a feneked ok. A hasad nem zavar? 67 cm az én derékbőségem de borzasztóan zavar, nagyon hájasnak látom magam.
Comb kerületed mennyi középen?
picit vagy csak duci :)
Sportol rendszeresen, egyél egészségesen, és akkor jól fogsz kinézni! :)
Duci???????
Bárcsak minden csaj ilyen "duci" lenne!!! Nyilván a kicsit izmosabbal sincs gond, de a kövérebbel (sokkal kövérebbre gondolok) és a csontsovánnyal már annál inkább, mert nem szép és egyik sem egészséges!
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!