Milyen alakom van? Mennyire vagyok duci? (képek, adatok lent)
Figyelt kérdés
Ami zavar az inkább a combom meg a fenekem, de az eredetileg is vastag bokám, térdem is. A melleim meg elég kicsik szerintem. 85 B-s melltartót hordok.
Magasság: 168 cm
Mellbőség: 90 cm
Derékbőség: 75 cm
Csípőbőség: 96 cm
Súly: 65 kg
2013. aug. 8. 23:51
11/14 anonim válasza:
Dugnálak mint a lopott biciklit.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)) Jól jön a dicséret, de a tanácsok is. Mondjuk szexuális jellegű választ nem kértem volna, de mindegy.xD
Néha rám jön a tornászás, de az a baj, hogy max 2 hétig szoktam rendszeresen, szóval nem vagyok valami kitartó.:/ Viszont mindennap futok, bár csak 5 km-t kb.
A derekam nem nagyon zavar, pedig 75 cm tényleg sok. A combkerületet, a legszélesebb részen kell mérni? Ha igen, akkor 55 cm.:/
2013. aug. 11. 22:59
14/14 anonim válasza:
szerintem sem vagy duci, engem kicsit a hasam zavarna, ha én te lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!