Csajok, le lehet borotválni a bajuszt?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok,és van egy pici bajuszkám.Az osztálytársaim is észrevették,és ez nagyon kellemetlen.Leborotválhatom?gyantázhatom?Mikorra nő vissza?anyukám egyébként nem nagyon szeretné megengedni,de én akkor is szeretném2009. dec. 4. 18:48
11/12 anonim válasza:
bár az túlzás h anyira komoly lenne számomra a dolog, de én borotváltam/lom és nem nő se gyorsabban se erősebben és nem is látható jobban.. a csipesz nálam nem vállt be, túl érzékeny a bőrőm hozzá meg egyszerűen a borotva nem okoz fájdalmat. de ez sztem egyénenként is változik, próbálgasd, h neked melyi ka legjobb!
12/12 anonim válasza:
sohasem lesz olyan mint a pasiknak, ugyanis te nem vagy pasi. a szőrt a hormonok folyásolják be, és ha 30 évig borotválnád, se lennél olyan szőrös, mint egy pasi. az tény h megerősödik a borotvától, de pasis arcszőrzeted sohasem lesz, hacsak nemvagy hormonzavaros.
a gyantától is több lesz a szőröd, mert olyanokat is kitépsz amik nagyon gyengék, és szinte nemis látszanak. de a folyamatos tépkedéstől picit azokisd megfognak erősödni. a szőkítés baromság, közelről ugyanúgy látszik, mint az eredeti, barnás vagy feketés arcszőrzet.
de nyugdodtan elkezdheted amúgy gyantázni, 2 mp alatt megvagy vele, nemtúl nagy művelet, és sokáig nemnő vissza a szőr. nem melleselg esztétikusabb látvány egy bajusztalan nő, mint egy bajszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!