Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, le lehet borotválni a...

Csajok, le lehet borotválni a bajuszt?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok,és van egy pici bajuszkám.Az osztálytársaim is észrevették,és ez nagyon kellemetlen.Leborotválhatom?gyantázhatom?Mikorra nő vissza?anyukám egyébként nem nagyon szeretné megengedni,de én akkor is szeretném
2009. dec. 4. 18:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
bár az túlzás h anyira komoly lenne számomra a dolog, de én borotváltam/lom és nem nő se gyorsabban se erősebben és nem is látható jobban.. a csipesz nálam nem vállt be, túl érzékeny a bőrőm hozzá meg egyszerűen a borotva nem okoz fájdalmat. de ez sztem egyénenként is változik, próbálgasd, h neked melyi ka legjobb!
2009. dec. 5. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:

sohasem lesz olyan mint a pasiknak, ugyanis te nem vagy pasi. a szőrt a hormonok folyásolják be, és ha 30 évig borotválnád, se lennél olyan szőrös, mint egy pasi. az tény h megerősödik a borotvától, de pasis arcszőrzeted sohasem lesz, hacsak nemvagy hormonzavaros.

a gyantától is több lesz a szőröd, mert olyanokat is kitépsz amik nagyon gyengék, és szinte nemis látszanak. de a folyamatos tépkedéstől picit azokisd megfognak erősödni. a szőkítés baromság, közelről ugyanúgy látszik, mint az eredeti, barnás vagy feketés arcszőrzet.

de nyugdodtan elkezdheted amúgy gyantázni, 2 mp alatt megvagy vele, nemtúl nagy művelet, és sokáig nemnő vissza a szőr. nem melleselg esztétikusabb látvány egy bajusztalan nő, mint egy bajszos.

2009. dec. 6. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!