Lányok, általába mikor kezditek ott lenn borotválni?
Figyelt kérdés
Hány éves kortól van az,hogy már nagyon lekell borotválni, mikor van az az aktuális életkor??2011. júl. 20. 12:24
1/6 anonim válasza:
Én akkor kezdtem el,mikor lett egy olyan kapcsolatom,akivel éreztem,hogy szexuálisan is vonzódunk egymáshoz és meg fog történni a dolog. Előtte csak bikinivonalban szőrtelenítettem.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem életkortól függ. Ha nagyon olyan a helyzet h a bugyiból kilóg akor mindenképpen kellene a bikinivonalat, elég visszataszító ha kinadikál oldalt.
4/6 anonim válasza:
nem életkortól függ.. én strandolás, nyaralás előtt a bikini mentén leszedem hogy ne lógjon ki..majd ha nemi életet élek akkor az egészet..
5/6 anonim válasza:
Én 13 évesen,engem nagyon zavar/t.
6/6 anonim válasza:
Én 12 évesen kezdtem,idegesített,hogy nőtt.. És ugye kilógott a bugyiból.xD És azóta borotválom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!