Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, le lehet borotválni a...

Csajok, le lehet borotválni a bajuszt?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok,és van egy pici bajuszkám.Az osztálytársaim is észrevették,és ez nagyon kellemetlen.Leborotválhatom?gyantázhatom?Mikorra nő vissza?anyukám egyébként nem nagyon szeretné megengedni,de én akkor is szeretném
2009. dec. 4. 18:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gyantáztasd, vagy szőkíttesd. De borotvát ne!
2009. dec. 4. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
igen az elsőnek igaza van :D de van még egy megoldás, szedd ki szemöldök kiszedövel én azzal stoktam :D
2009. dec. 4. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én is inkább a gyantát ajánlanám... borotvát felejtsd el..
2009. dec. 4. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
gyantázd, vannak erre külön bajuszgyantacsíkok, azok jók szoktak lenni! kb 2-3 hétig nem nő vissza, ha folyamatosan gyantázod kb 1 évig minden 2. héten, akkor a végére már alig lesz!
2009. dec. 4. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha elkezded boroválni olyan lesz mint a pasiknak... A szőkítés nagy baromság mert ugyan úgy látszik a szőr tőle annyi hogy szőke... Kozmetikussal gyantáztasd le, ha akarod, de szerintem felesleges, mindenkinek van bajsza de nekem sem látszik, de ha egyszer elkezded akkor nincs vissza út.
2009. dec. 4. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
borotvát tilos, mert akkor olyan lesz mint a pasiknak, megerősödik a szőrszál! és nem kell elmondani anyukádnak hogy gyantázni fogod, ha nem engedi meg. nekem se engedték meg a lábszőrtelenítést, de 14 évesen elkezdtem.. és elfogadták, hogy ezt szeretném és kész..
2009. dec. 4. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szemöldökcsipesszel szoktam, nekem az vált be, mert a gyantától piros pöttyös, borotvától meg csak erősebb lesz.
2009. dec. 4. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
tényleg a szemöldökcsipesz a legjobb. Csak beviszed a fürdőszobába, pár perc és kész. Nem is látszik annyira, hogy kiszedted. A borotvával meg persze már másnap elkezdene kinőni-na neee
2009. dec. 4. 20:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Azzal nem értek egyet, hogy ha elkezded nincs vissza út, nyugi, bármikor abbahagyhatod. (: Szerintem először gyantázd le és utána könnyen ki tudod mindig szedni szemöldök csipesszel.
2009. dec. 4. 21:19
 10/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

hát,próbáltam kiszedni szemöldök csipesszel,de túl sok "pihe" van,ezért inkább hagyom.

2009. dec. 5. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!