Csajok, le lehet borotválni a bajuszt?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok,és van egy pici bajuszkám.Az osztálytársaim is észrevették,és ez nagyon kellemetlen.Leborotválhatom?gyantázhatom?Mikorra nő vissza?anyukám egyébként nem nagyon szeretné megengedni,de én akkor is szeretném2009. dec. 4. 18:48
1/12 anonim válasza:
Inkább gyantáztasd, vagy szőkíttesd. De borotvát ne!
2/12 anonim válasza:
igen az elsőnek igaza van :D de van még egy megoldás, szedd ki szemöldök kiszedövel én azzal stoktam :D
3/12 anonim válasza:
én is inkább a gyantát ajánlanám... borotvát felejtsd el..
4/12 anonim válasza:
gyantázd, vannak erre külön bajuszgyantacsíkok, azok jók szoktak lenni! kb 2-3 hétig nem nő vissza, ha folyamatosan gyantázod kb 1 évig minden 2. héten, akkor a végére már alig lesz!
5/12 anonim válasza:
Ha elkezded boroválni olyan lesz mint a pasiknak... A szőkítés nagy baromság mert ugyan úgy látszik a szőr tőle annyi hogy szőke... Kozmetikussal gyantáztasd le, ha akarod, de szerintem felesleges, mindenkinek van bajsza de nekem sem látszik, de ha egyszer elkezded akkor nincs vissza út.
6/12 anonim válasza:
borotvát tilos, mert akkor olyan lesz mint a pasiknak, megerősödik a szőrszál! és nem kell elmondani anyukádnak hogy gyantázni fogod, ha nem engedi meg. nekem se engedték meg a lábszőrtelenítést, de 14 évesen elkezdtem.. és elfogadták, hogy ezt szeretném és kész..
7/12 anonim válasza:
Én szemöldökcsipesszel szoktam, nekem az vált be, mert a gyantától piros pöttyös, borotvától meg csak erősebb lesz.
8/12 anonim válasza:
tényleg a szemöldökcsipesz a legjobb. Csak beviszed a fürdőszobába, pár perc és kész. Nem is látszik annyira, hogy kiszedted. A borotvával meg persze már másnap elkezdene kinőni-na neee
9/12 anonim válasza:
Azzal nem értek egyet, hogy ha elkezded nincs vissza út, nyugi, bármikor abbahagyhatod. (: Szerintem először gyantázd le és utána könnyen ki tudod mindig szedni szemöldök csipesszel.
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
hát,próbáltam kiszedni szemöldök csipesszel,de túl sok "pihe" van,ezért inkább hagyom.
2009. dec. 5. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!