Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen nemzetiségűnek néz ki...

Milyen nemzetiségűnek néz ki ez a lány?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, tudom.

Mindenki egy adott nemzetiségűnek tippel, pedig nem az vagyok, magyar vagyok. (a hajszínem természetes)

Szólítottak már meg az utcán, hogy "Hölgyem, ön nem ... véletlenül?"

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha már valaki látta a képeim itt, attól bocsi.

2014. jan. 19. 18:38
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Az kétségtelen, hogy genetikailag van benned legalább egyvalami, ami nem "magyar". :) De nagyon csinos vagy, és odavagyok az ilyen lányokért. Mármint, itt konkrétan a tipikus "északi megjelenésűekre" gondoltam. :)Ha esetleg egy elég magas szinten beszélnél mellette angolul és érdekelne pár intellektuálisabb téma is (a mai korszellemű lányokkal ellentétben), nálam simán nyert ügyed lenne. :)

Amúgy én is, mint kiderült, északinak tippelnélek. Legalább németnek. :)

2014. jan. 19. 22:48
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia, Viki! :D
2014. jan. 19. 23:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel én sem nézek ki magyarnak, szerintem az ég világon semmi különleges vonás nincs rajtad, ami miatt ne nézné ki magyarnak
2014. jan. 20. 00:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Lengyel?
2014. jan. 20. 14:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs rajtad semmi extra. Ismerek viszonylag sok világos bőrű, világos szemű, szőke lányt.

Ha már a finn, svéd nem stimmelt, akkor ezek szerint nem néz mindenki egy bizonyos nemzetiségűnek. Én ennyi alapján nem vonnék le következtetést.

2014. jan. 20. 14:48
 16/21 anonim ***** válasza:
semmi extra nincs benned, szerintem :D
2014. jan. 20. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem cseh.

Az oroszoknak kisebb az orruk és kerekebb a fejük. A németek drabálisak, a finnek meg magasak és nyúlánkak.

2014. jan. 20. 17:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Szeritem meg pont, hogy orosznak nézhettek!:)

Nagyon aranyos csajszinak tűnsz, kár hogy nem ismerlek személyesen.

2014. jan. 29. 23:16
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Ukránnak szoktak nézni egyébként. A párom orosz, többször járt Ukrajnában, ő is az ottani lányokhoz szokott hasonlítgatni.

Beszélgettem nyáron egy ukrán sráccal is, mondta, hogy az otthonát juttatom eszébe (Berlinben jár egyetemre), egy az egyben hasonlítok az ottani lányokra (Odessa környéke).

2014. jan. 30. 17:00
 20/21 Kini :)) válasza:
Én nem skandinávnak néztelek. Inkább orosznak, ukránnak :D
2014. ápr. 5. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!