Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtök nem csípőnadrágot hordana, hanem olyan "felnőttesebb" szövetnadrágokat, amik köldök fölé érnek?
Figyelt kérdés
Én szeretem jól felhúzni a nadrágjaimat a derekamon, nem kedvelem a mai, modern "csípőviseletet". De sok fiútól hallottam már, hogy a "nagymamájuk szokta így hordani", meg ehhez hasonló hozzászólásokat.2014. jan. 17. 23:15
1/7 anonim válasza:
Hogyha a pólódat nem tűröd be, és nem látszik ki hogy mennyire fel van húzva a nadrágod, akkor szerintem nem gáz.
2/7 anonim válasza:
Ismerem ezt a divatot, nálam bejön ha a nadrág követi a szép keskeny csípő vonalát!
21/F
3/7 anonim válasza:
Minden attól függ hogy hordod. Nézhetsz ki nagymamásan is de jól is... Mondjuk egy 12 évesen kicsit furcsállnám.
4/7 anonim válasza:
Bár én nem hordok nadrágot, csak szoknyákat, de nekem is jobban tetszik a nőkön ez a derékig érő nadrág, főleg szövet anyagból és hozzá vmilyen blúz! Én ceruzaszoknyákat hordok és az szokott nekem deréknál végződni és én simán beletűröm a blúzomat.
5/7 anonim válasza:
Igen, zavarna....
De ha te azt szereted, hord azt.... :)
6/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az ilyen retrocuccok :/
7/7 anonim válasza:
Általában nem jön be, de néhány lánynak jól áll. Párkeresésnél azonban teljesen lényegtelen szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!