Olyan kérdésem van, amit igen kínos feltenni, de muszáj, ha máshol nem, akkor itt. Ti, lányok, borotváljátok odalent, vagy nem, vagy formára borotváljátok? :D Lány vagyok és pasim van, szóval nem itt akarok gerjedni :D
Borotválom, mert úgy jobban érzem magam. Persze nem mindig teljesen sima, mert azért ki is kell nőnie valamennyire, hogy normálisan le tudjam szedni. De kb. egy héten egyszer leborotválom.
Nőgyógyásznál szerintem teljesen mindegy, hogy milyen, a lényeg, hogy tiszta legyen.
A barátommal szerencsés vagyok, mert neki mindenhogy jó! :)
Köszi csajok :)
igen, én is úgy vagyok ezzel, mint az első hozzászóló... páromat se zavarja, ha nem mindig pihétlen :D hetente egyszer leborotválom.
én gyantázni nem merném, meg ott elég érzékeny a bőr, nehogy megsérüljön majd... :)
"Ha majd lesz barátom, akkor leakarom szedni az egészet."
És miből gondolod, hogy minden fiú ezt szeretné? Mert én például ki nem állhatom a teljes kopaszságot.
Ne haragudj, kedves kérdező, de egészen elképesztett a kérdésed. Egy 26 éves lány ideális esetben nagyjából már felnőttnek mondható. Te olyan módon látszol függeni mások véleményétől, mint egy tini (meg ne haragudj). Most őszintén: rajtad és a barátodon kívül még kire tartozik, hogy milyen az intim szőrzeted?? Az itt tolongó 14 éves csitrikre, akik szintén egymást majmolják vagy helyezik nyomás alá, aki kilóg?
Azt meg, hogy mi a középút, egy kis logikával is eldöntheted: ha az egyik szélsőség az elvadult bozót, a másik a teljes kopaszság, akkor vajon mi van középen? (A fomára borotválás amúgy nem csak azt jelenti, hogy fordított háromszöget, szívecskét vagy Hello Kittyt borotválsz magadnak, hanem hogy lekeskenyíted/megrövidíted, hátul/a zugokban leszeded stb.) Ne butáskodj már! Olyanra csináld, ami NEKTEK tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!