Természetes izzadásgátlót szagtalanítot mit ajánlanátok? Tusfürdőt dezodort nem akarok hasznalni. De a ruhanak izzadsagszaga lesz 1 oran belül erre kene termeszetes megoldas
Első vagyok, dm-ben vettem, kb. 1000 Ft volt. Vizes kézzel kell felvinni az arcra (nem a szappannal dörzsölni, mert úgy felsértheti), majd várni amíg megszárad, majd a visszamaradt sót letörölni. Nekem ez utóbbi sose megy teljesen, úgyhogy inkább lemosom, de szerintem így is használ, kevesebb a pattanásom (arra vettem).
Itt azt írják, deoként is ugyanígy kell használni:
"DEO-ként: a benedvesített sószappannal kenjük be a hónaljunkat, majd dörzsöljük el a kikristályosodott sót. A só baktériumölő hatása miatt megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó baktériumok elszaporodását."
Babapúder/babahintőpor a hónaljra fürdés után.
Tusoláshoz lehet kapni gyógyszertárban baba fürdetőkrémet.
Illat és káros adalék mentes.
A ruha öblítő vizébe lehet tenni ecetet, így elkerülhető a nemkívánatos szag. Legalábbis nagyban mérsékelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!