Milyen nemzetiségűnek néz ki ez a lány?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés, tudom.
Mindenki egy adott nemzetiségűnek tippel, pedig nem az vagyok, magyar vagyok. (a hajszínem természetes)
Szólítottak már meg az utcán, hogy "Hölgyem, ön nem ... véletlenül?"
Ha már valaki látta a képeim itt, attól bocsi.
2014. jan. 19. 18:38
1/21 anonim válasza:
Gondolom finnek vagy svédnek néztek:D tény, hogy rájuk jellemző a világos haj, világos bőr, de ebből még nem vonnám le azt a következtetést, hogy biztos finn vagy svéd ez a lány..
2/21 anonim válasza:
ez a leggázabb képsorozat amit valaha láttam:D
mármint annyira sok sebből vérzik, hogy az vicces
amúgy nem lennél csúnya, csak üsd le aki hajlandó volt így lefotózni, a saját érdekében:D
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
Nem, nem skandináv származásúnak néztek.
2014. jan. 19. 18:47
4/21 A kérdező kommentje:
Kedves második!
Nem az volt a kérdés, hogy csúnya vagyok e. És örülj, hogy még nem találkoztál rosszabb képekkel.
2014. jan. 19. 18:49
7/21 anonim válasza:
Szép vagy :) am szerintem vagy ilyen orosz , ukrán , vagy akár egy délebbi , ország szerb? :)
9/21 anonim válasza:
cigány? :D (valami északi népségnek néz ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!