Ez a lány szerintetek is gyönyörű? Különleges? Irigykedés nélkül.
2014. jan. 15. 20:01
21/25 anonim válasza:
szabályos arc egy jó sminkkel. de ennyi.
ilyen arcból annyi, de annyi van. minden 20. lány így néz ki. attól persze még szép, de egyáltalában véve nem különleges.
és ezt irigykedés nélkül, mert például én nem vagyok ilyen szép. :)
22/25 anonim válasza:
Nem csúnya,de nem különleges,nem gyönyörű,legalábbis nekem nem.
23/25 anonim válasza:
tényleg gyönyörű ( 10ből simán rámondanám hogy 9,5), de a különlegestől messze van
24/25 anonim válasza:
gyönyörű a 3. képen.
az meg,hogy minden 2. lány így néz ki nagyon erős túlzás. Rengeteg csúnya lány is van, rengeteg átlagos, rengeteg szép és sok gyönyörű. Nagyon szép lány vagy,néznék rólad több képet is! az meg,hogy itt leszóljátok,hogy milyen átlagos szerintem elég gáz,mert egyáltalán nem átlagos,az hogy sok szép lányt láttok az utcán örüljetek neki,de mennyi van aki csúnya,ők különlegesek? akkor én nem akarok külnleges lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!