Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány szerintetek is...

Ez a lány szerintetek is gyönyörű? Különleges? Irigykedés nélkül.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 15. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szép-szép, de ennyi vakolattal és ilyen trén megszerkesztett homályos képekkel egy kisminkelt, parókás férfi is kinéz legalább így. Nem különleges. Szépen sminkel, ostobán néz és pózer. Tele van ilyen csajokkal a tumblr, a facebook, az ask.fm, az instagram meg tudom is én még milyen oldalon fényezik magukat már a buta libák.

Mutass róla olyan képet, ami nappal, fényben, smink nélkül készült, és nincs sehogy modifikálva. Na az alapján el lehet dönteni, hogy tényleg szép-e vagy csak ügyesen mázolja magát. Mondjuk az én ízlésemnek ez már sok, egy estére biztos sokan hazavinnék. Persze lehet, hogy smink nélkül is szép, de őszintén szólva én ennyi trükk mögött nem látom a valóságot, hogy megmondjam.

2014. jan. 15. 20:29
 12/25 anonim ***** válasza:
25%
szerintem nagyon szép, főleg a szeme olyan nagy, és barna, gyönyörű :) meg a haja is tetszik, és szép arca van :)
2014. jan. 15. 20:39
 13/25 anonim ***** válasza:
fú, de üres tekintet...
2014. jan. 15. 20:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Elég lesz már Toncsi:D
2014. jan. 15. 21:25
 15/25 anonim ***** válasza:
A különleges,egyedi arcú lányok nem tőled kezdődnek...Van egy ismerős leányzó,na neki valóban egyedi arca van...megjegyezhető akár merre jár.De a tiéd tucat.ezer és ezer ilyen lány szaládgál az utcán,villamoson,plázában,buszmegállóban és a szépségversenyeken.:)
2014. jan. 15. 21:29
 16/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy túl kicsi az orra, én valamiért jobban vonzódom az olyan lányokhoz, akiknek van orra. De amúgy tényleg szép.
2014. jan. 15. 23:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Elég butácska kifejezése van az arcának. :/ Szép, szép, de a képek túlkomplikáltak, természetesen kíváncsi lennék, hogy néz ki, mert ilyenek naponta jönnek velem szembe sorba, észre se veszem őket.
2014. jan. 16. 06:43
 18/25 anonim válasza:

Miért kell konyhában fényképezkeni..?

Úgy elmegy. De semmi extra.

2014. jan. 16. 13:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Én is smink és pózolás nélkül lennék rá kíváncsi. Gyanítom h meg se "ismerném".
2014. jan. 16. 13:50
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintem még így sminkkel is csak átlagos, ugyanis minden második csaj így néz ki.
2014. jan. 16. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!