Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne kisugárzásom?

Hogyan lehetne kisugárzásom?

Figyelt kérdés
Amikor belenézek a tükörbe,egyáltalán nem tetszik az amit látok.Olyan semmilyen vagyok.Fogalmam sincs mi az ami jól áll,milyen frizura,ruha,smink.Kéne fogynom is.Néha úgy érzem,hogy negatív kisugárzásom van.Olyan alapból az arcom,mint akinek sz*r a kedve.Lehet ezen változtatni?
2009. dec. 1. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kisugárzása vagy van valakinek,vagy nincs.

Ha nincs,akkor sem tudsz ez ellen valamit tenni.

Kevés embernek van kisugárzása...De azért láttam már párat :-)

2009. dec. 1. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sztem mindenkinek lehet kisugárzása. Menj el el fodrászhoz, és bízd rá a hajadat, váagasson olyat, mi illik az arcformáshoz. Ruha és smink ötleteket, meg vehetsz az internetről. De vannak erről könyvek is. És ha belenézel a tükröbe, ragadd meg azokat a pontokat amiket szeretsz magadon. Például a szemedet, a szádat, a kezedet. És mosolyogj sokat, ettől sokkal jobban fogod magad érezni. Én sem vagyok egy szépségkirálynő, de tudom, hogy az önbizalmon nagyon sok múlik, ezért sokszor mosolygok, emelt fővel járok....

Próbáld ki, hidd el, beválik :))

2009. dec. 4. 16:49
 3/4 anonim válasza:

Bizonyosan nem a szociológia a kedvenc tárgyad.

De....1. a statisztikák szerint a pasik leginkább az átlagos nőket választják. Bizonyosan megütöd a mércét.

2. Kisugárzása mindenkinek van. Kérdés, milyen.

3. Ezzel a kisugárzással vonzunk is valakiket az életünkbe, azokat, akiknek hasonló rezgéseik vannak.

4. Kezdjed a fodrásszal, a kozmetikussal.

5. A színeket ne a divat szerint válaszd. Minden szín sugall valamit. A piros önbizalmat, a sárga, hogy egészséges vagy,és elégedett a külsőddel, a zöld nyugalmat, a kék jó kommunikációt, a barna kinyit másokat, a rózsaszín gyengédségre, simogatásra vágyónak mutat téged.

6. a barna haj megbízhatónak, a vörös kreatívnak, a szőke cicababának láttat.

Keresd meg önmagadat.

2009. dec. 6. 19:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,főleg az utolsó kettőt!:)
2009. dec. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!