Létezik ilyen hogy soha nem mondják vkire hogy csunya?
Figyelt kérdés
Szval a kérdésem az , hogy szerintetek létezik olyan ember aki mindenkinek bejön.Tehát senkisem mondja rá azt , hogy csunya mert mindenki szépnek látja?:D2009. dec. 1. 15:35
1/9 anonim válasza:
Nem mert a bombanőkre akiktől minden pasinak jojózik a szeme, azokra meg a nő vetélytársai mondják hogy csúnya, féltékenységből. Úgyhogy sztem nincs ilyen ember.
2/9 anonim válasza:
Igen, pl legjobb barátnőm..mindenki szerint gyönyörű, és mindenkinek tetszik...
3/9 anonim válasza:
Hát én pl. nem ismerem a legjobb barátnődet, szóval már eleve nem tetszhet mindenkinek :P Biztos lenne ilyen ember, de azt ugye mindenkinek ismernie kéne, ami meg lehetetlen.
4/9 anonim válasza:
Most nem az a lényeg h nem ismeri őt az egész világ(meg biztos van más ilyen szépségű lány)...de ha vki megismeri azt mondja rá h nagyon szép...és ez itt a lényeg, vagyis a kérdésre a válasz...h igen, van olyan akire nem mondják azt h csúnya...itt a környezetemben...a világ másik részén lehet h nem lenne ekkora "sikere"...de hát sztem az a lényeg ahol élsz,mert hiába mondanák a világ másik részén h csúnya..ha itt meg mindenki szerint szép..
6/9 anonim válasza:
de ha már a világ másik végén azt mondanák rá, hogy csúnya akkor már eleve nem tartja mindenki szépnek :)
7/9 anonim válasza:
nincs, azért vagyunk emeberek, hogy midenki más fajat szépséget vegyen észre!
9/9 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be. Meg mondjuk valaki tök szép volt régen (pl én) most meg nem annyira (csak azért mert kicsit, de tényleg kicsit, meghíztam), szóval akkor akiket ismerek mindenkinek bejöttem, most meg nem. Meg vki régen nem volt olyan szép (pl barátnőm), most meg tök szép, és ő jön be "mindenkinek". Szóval ez is olyan, h egyszer mondják/mondták, egyszer meg nem.
Na mind1. Tök értelmetlen vok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!