Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép ez a lány? Jó az alakja?

Szép ez a lány? Jó az alakja?

Figyelt kérdés

1 álló kép : [link]

2. ez is álló : [link]

3.arc kép : [link]

2014. jan. 10. 12:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
hmm nem azért, de ez a volt osztálytársam! Évinek hívják...ez nem én vagyok, csak feltettem a kérdést..ennyi.
2014. jan. 10. 18:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehetne szebb is, ha nőiesebb lenne és megtanulná, hogyan kell sminkelni. A sminkben nem is az az első probléma, hogy csak egyenletesen bekente a szemhéját, hanem már maga a szín, ugyan is ehhez a szemszínhez nem ajánlott a kék, mert eltűnik benne a szeme, nem lesz hangsúlyos. 16 éves koromban 4 évvel ezelőtt kezdőként igaz, hogy én is így kentem fel a szemhéjfestéket, de akkor szerintem még többen is úgy csinálták, de hála egy csomó blognak és youtube videónak, ma már szépen ki tudom festeni a szemem. Alul pedig jobban oda kellene figyelnie a szemceruzára, mert mintha el lenne folyva. Vagy nem tudom, hogy alapból olyan sötét-e a szeme alatt, de ha igen, akkor meg korrektor. Látok benne lehetőségeket, de majd idővel eldönti, hogy ennél a stílusnál marad, vagy esetleg nőiesebb lesz stb.
2014. jan. 11. 01:33
 13/13 anonim válasza:
52%

Drágám, meg kell tanulnod, hogy nem szabad feltenned ilyen kérdéseket 'ország-világ' előtt!! Hidd el ez csak neked lesz rossz! Viszont mivel feltetted ezt a kérdést én válaszolni fogok rá őszintén.

Az 1. képen borzalmasan vagy felöltözve, a beállás pedig egy alsó osztálybeli fiúéval egyenlő! Semmi nőiesség nincs benned azon a képen.

A 2. képen viszont már jobban kivehető az alakod. Szerintem ha belekezdenél a sportolásba akkor nagyon szép eredményt érnél el az alakodat illetően.

És a 3. képnél is ugyan az a véleményem mint az előző kettőnél. Nem tetszik a stílusod egyáltalán. Viszont az arcod megmenthető lenne ha sminkelésben produkálnál valami pozitívat. Növeszd meg a hajad, hidd el jól állna! És talán megpróbálkozhatnál egy gesztenyés barna haj színnel.

Szeretnék neked segíteni, szóval ha nem veszed bántásnak a kritikámat, és elfogadod a segítségem szívesen segítenék neked bármiben. Írj üzenetet:)

14/L

2014. jan. 11. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!