Szépnek szép, némi összhang mint ha hiányozna. Az alakja lehetne teltebb, kissé gizda...
2014. jan. 10. 12:48
2/13 anonim válasza:
Nem szép. De lehetne az, ha megtanulna sminkelni és normális ruhákban járna.
2014. jan. 10. 13:01
3/13 anonim válasza:
Smink nélkül jobb lenne látni az arcát.
2014. jan. 10. 13:07
4/13 anonim válasza:
falusi diszkós cigány leány
2014. jan. 10. 13:35
5/13 anonim válasza:
Az alakjából szinte semmit se látni.
Az öltözködése katasztrofális. Suhogós edzőruha suliba és gatyából kivillanó derék? Tattoo nyaklánc (kb. az én gyerekkoromban, úgy húsz éve volt "menő")?
Sminkelni se tud. Az ugyanis nem smink, ha bemázolom a szemhéjamat egyenletesen, semmi árnyékolással egy színre.
2014. jan. 10. 13:43
6/13 anonim válasza:
Nem szép.
2014. jan. 10. 13:48
7/13 anonim válasza:
Mi ez a retek? Jézus... És még azt hiszi magáról micsoda nő F23
2014. jan. 10. 14:07
8/13 anonim válasza:
nagyon ronda! ha ez te vagy kérdező, és most azt hitted hogy mindenki azt fogja írni hogy,: hűűű de szép vagy, aztaaaa bomba csaj vagy! *.*, akkor el kell hogy keserítselek drágám, mert nem vagy az! ízléstelenül öltözködsz, az a sok bizsu rajtad nekem speciel egy karácsonyfát juttat az eszembe! xD a sminked pfff...jól mondta az előttem szóló hogy nem tudsz sminkelni! KATASZTRÓFA! olyan mintha bevertek volna neked egyet és azért lett olyan kék :D na a lényeg a lényeg hogy csúnya vagy na pusziii :***
2014. jan. 10. 14:25
9/13 anonim válasza:
Szerintem jó alapanyag vagy. Szép a bőröd, az alakod is szuper (de azért sportolj, később meghálálja a szervezeted). Gondolom, keresed még a stílusod, ami nem is baj. Mosolyogj többet, legyél kedves, az öltöztet a legszebben :)
A többi válaszolónak üzenem: nem lehet tiniként mindenkinek kialakult stílusa, gondoljatok vissza magatokra, amikor ennyi idősek voltatok. Én olyan gáz ruhákban jártam, amit ma fel sem vennék, de ez is hozzátett ahhoz az emberhez, akivé váltam.
2014. jan. 10. 16:08
10/13 anonim válasza:
szép lehetne. kíváncsi lennék egy smink nélküli képre, ha netán gondolod felrakhatnál egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!