Sok olyan lány (esetleg fiú) van, aki az alakja miatt nem megy strandra? Esetleg emögött valami negatív tapasztalat is van?
Én évekig nem mentem így strandra.
Elmentem, végülis nem bámult meg senki, de akkor sem volt jó bikiniben mutogatni magam. De azét ha elmégy egy ember előtt szinte évakosztümben, akkor csak megjegyzi amgában, hogy hm de bombázó vagy atyaég, húzzon haza.
OLYAN HOGY TÖKÉLETES ALAK NEM LÉTEZIK EMBEREK! egy sovány vagy egy duci alak is lehet mutatós...
most már nem azért de gondoljatok bele,azér maradtok inkább otthon mert nem néztek ki ugy mint egy bombázó? ... azt hiszitek hogy a "bombázók" többsége nem tett azért semmit hogy ugy nézzen ki ahogy szeretne? ... hát nagyon tévedtek! az helyett szedjétek össz magatokat,és hozzátok magatokból ki a legtöbbet,DE csak azért hogy ti jól érezzétek magatokat a börötökben,de azért hogy másnak tetszedjetek! mert tapasztalatom szerint egy bombanőt,az irigy társai jobban le hordanak mint egy átlag kinézetü embert...anorexiás,pláza cica stb....és? kit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!