Sok olyan lány (esetleg fiú) van, aki az alakja miatt nem megy strandra? Esetleg emögött valami negatív tapasztalat is van?
Figyelt kérdés
Engem már kicsit zavar, hogyha hívok barátokat hogy jöjjenek velem és az a válasz elég gyakran, hogy jajj dehogyis én nem megyek, mert kövér vagyok és stb. Pedig egyáltalán nem azok. Szerintem ilyen miatt nem kéne nemet mondani. Ti hogy vagytok ezzel?2012. jún. 11. 17:25
11/12 anonim válasza:
te jo isten! az ilyen onmagat sajnalo embereknek olyan pofont le tudnek keverni!!
a strandon senki nem azzal foglalkozik,h kinek milyen hibai vannak. csak a kirivoan szep embereket nezik meg...
ha van rajtad sulyfelesleg,akkor a nagy atlagba tartozol,es senki le sem szarja,h nezel ki..
az emberek nagy tobbsege amugy is elhizott,narancsboros,kismellu,stb.
12/12 anonim válasza:
utolsó ! na ott a pont.senki sem foglalkozik senkivel.kivéve ha nagyon szépet látnak.na igen arra fel figyelnek.de az átlagot észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!