Csak szerintem visszataszító, hogy egyesek a magzatukról raknak fel ultrahangos képeket?
Már lassan a nődoki fogja megkérdezni, hogy frissiben posztolja e face-re a képeket.
Szerintem ezek a képek intim jellegűek és a családnak szólnak, nem közösségi oldalra valók. Ha nekem lesz babám biztos gyönyörűnek fogom találni, de kitálalni a pocakom belsejét... kösz, inkább nem.
Ez még nem is annyira visszataszító (inkább csak értelmetlen), mint szülés után pár perccel fényképezni, és tenni fel fb-ra. Az egyik ismerősöm tette fel a frissen született unokájáról a képet. A születés egy csodálatos dolog, de amikor szegény gyerek még lila, teljesen "össze van nyomódva", nem simult ki, és magzatmázos is - ez a szülőkön és a családtagokon kívül nem hiszem, hogy bárkit érdekelne. Jó dolog, hogy megszületett a pici, de legalább néhány órát várnának!
Egy másik ismerősömnek is volt hasonló kép, a háttérben meg látszott oldalról, ahogy az orvos még "matat" anyukában. Na nem baj, a gyerek a lényeg :)
az én ismerőseim pl. így "adják a világ tudtára", hogy terhesek.
ezzel sztem semmi probléma nincs, azzal jóval inkább, aki friss szüléses képeket posztol...
mert az nem visszataszító,hogy az ember elrohan a wc-re és sz arás után gyorsan csinál 1-2 képet?
sima pocakfotóval még nincs gond,akkor van baj amikor szegény pici alig születik meg,de már megy a kép
Nem is az, hogy visszataszító, de engem spec nem érdekel, minek?
De a szülés utáni képek is fúj:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!