Számomra igen.
Ha néha stresszhelyzetben stb. kicsúszik egy-két csúnya szó az persze elfogadható,vicces is lehet de ha minden mondatában káromkodik az visszataszító,igénytelen.
17/F
remélem nem baj, hogy lányként írok erre a kérdésre, de szerintem kifejezetten gusztustalan. az, hogy 1x, 2x kicsúszik az ember száján el két csúnya szó, az még nem olyan nagy dolog, kinek nem, de az, amikor valaki kötőszónak használ 1-1 csúnya szót, az eléggé szegényes szókincsről árulkodik.
úgy veszem észre, hogy egyre jobban meg kell erőltetnie magát néhány embernek, hogy normális mondat ki tudjon ejteni a száján.
a csúnya beszédnél már csak az a rosszabb, ha ehhez egy affektáló hanglejtés is társul...alpári és prolis, na annál rosszabb nincs.
nem vagyok egy szent, nekem is kiszokott szökni 1-1 rondább kifejezés a számon, de igyekszem kerülni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!