Normális az, ha nem ugyanakkora a két szemem? és nem kicsi, azért feltűnő különbség. Ez mennyire visszataszító? (egyébként lány vagyok)
Nekem sem ugyanakkora, az egyik kerekebb, a másik meg hosszúkásabb. Senkinek nem egyforma az arca két oldala.
Ha elég feltűnő akkor sminkkel tudsz korrigálni, én is így szoktam. Így ugyanakkorának látszik a kettő.
Nekem is kisebb az egyik. Bár csak akkor látható, ha jól megnézi az ember.
Egyébként nem visszataszító.
Minden embernek eltér egy kicsit, csak van akinek jobban és van akinek kevésbbé látszik.
nekem is nagyobb az egyik, sőt, fél centivel lejjebb van, meg másabb a formája is..
nem korrigálom, egyformán sminkelem mindkét szemem, de én azt javasolnám, hogy a nagyobb szemedet egy nagyon picit sötétebbre fest (jobban húzd ki szemceruzával), mert az kicsinyíti, a kisebb szemed pedig picit világosabbra fesd.
azért ha nagyon feltünő, akkor az nem biztos, hogy normális. lehet, hogy exophtalmus. ez a szemkidülemkedése, keress rá. ezt medrolkúrával tudják kezelni.
képet csatolhatnál és akkor megtudnánk mondani pontosan, hogy mennyire vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!