Mi a különbség egy különleges és egy szép lány között?
Figyelt kérdés
2009. márc. 5. 16:23
1/4 anonim válasza:
Nem tudod? Komolyan nem? :(
A különbség: a különleges lány nem csak simán szép... Ő vmiben jobb, több, mint a többi... Ő neked különleges, s nem kell egy szépségverseny győztesének lennie! A szép lány külsőre lehet, hogy szép, de belsőleg csúnya...
2/4 anonim válasza:
Aki szép az szép.
Aki különleges az nem feltétlenül szép, viszont egyedi és van kisugárzása.
Már ha külsőségekről beszélünk... ha belsőről, akkor az amit az előttem szóló leírt.
3/4 anonim válasza:
Vagyis ő sem belsőről írt, de kicsit másfelől közelítette meg... mindegy, álmos vagyok bocs :)
4/4 anonim válasza:
Csak ahogy én gondolom ,azt írom,ez nem biztos hogy világigazság. Attol hogy valaki nekem nem tetszik,nem is lesz sosem különleges. Attol hogy valakit szépnek tartok,még nem biztos hogy ő különleges.Akit különlegesnek tartok az alap hogy szépnek tartom, és ez mellett számos olyan tulajdonsága is van,amit én fontosnak tartok,preferálok,az átlagból kimagaslónak tartok. Főleg érdeklődési kör, világfelfogás, dolgokhoz való hozzáálást értek ezen plusz tulajdonságok alatt.Attól hogy egy nő csak szimplán gyönyörű,de semmi különlegeset nem fedezek fel benne,még olyan érdektelen lesz számomra mint a sicc.Mert két óránál tovább már unnám a társaságát csak azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!