Mi a különbség egy FBI ügynök, és egy különleges ügynök között?
Csak azért nem értem a dolgot,mert van olyan csatornám,hogy Investigation Discovery,és ott néha egy gyilkossággal X.Y. különleges ügynök foglalkozik.Pedig az áldozat átlagpolgár,vagy a gyanusított visszaeső,ilyenek...Tehát semmi szervezett bűnözés,semmi Bin Laden kaliberű valaki..Sima mezei bűnöző!
Én azt hittem,hogy a C.I.A ügynökök csak olyan ügyekkel foglalkoznak,amelyek az U.S.A-ra nézve veszélyt jelentenek..De egy "egyszerű" gyilkos,aki "csak" 300$-ért ölt,mióta jelent különösen nagy veszélyt az U.S.A egészére...?És oda miért nem elég egy F.B.I ügynök?
Amúgy köszönöm a válaszokat!
Nem értem a kérdésedet hiszen az FBI ügynökök is különleges ügynökö.
Példa: [link]
Ott pedig BECOME AN FBI SPECIAL AGENT
Nem nevezik őket külön csak van akmikor annyit mondanak, hogy XY ügynök és van amikor hozzáteszi, hogy XY különleges ügynök. LEhet azért, hogy megkülönböztesse magát a sima eladó és stb. ügynököktől.
Amúgy a kormányzati ügynökök mind különleges ügynökök.
PL: FBI, CIA, NCIS, DEA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!