Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a különbség egy FBI ügynök,...

Mi a különbség egy FBI ügynök, és egy különleges ügynök között?

Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
3%
Az FBI az USA területén működő nyomozó hivatal rendőrség. A Nemzetbiztonsági Hivatalnak vannak különleges ügynökei többnyire.Az kémelhárítás.
2010. júl. 24. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
a különleges ügynök a kormánynakdolgozik a neve:c.i.a.,az fbi pedig azt nemtudom,de nagyjából ennit tudok,bocs
2010. júl. 24. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Csak azért nem értem a dolgot,mert van olyan csatornám,hogy Investigation Discovery,és ott néha egy gyilkossággal X.Y. különleges ügynök foglalkozik.Pedig az áldozat átlagpolgár,vagy a gyanusított visszaeső,ilyenek...Tehát semmi szervezett bűnözés,semmi Bin Laden kaliberű valaki..Sima mezei bűnöző!

Én azt hittem,hogy a C.I.A ügynökök csak olyan ügyekkel foglalkoznak,amelyek az U.S.A-ra nézve veszélyt jelentenek..De egy "egyszerű" gyilkos,aki "csak" 300$-ért ölt,mióta jelent különösen nagy veszélyt az U.S.A egészére...?És oda miért nem elég egy F.B.I ügynök?

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 24. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet hiszen az FBI ügynökök is különleges ügynökö.

Példa: [link]

Ott pedig BECOME AN FBI SPECIAL AGENT

2010. júl. 25. 01:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha a kettő ugyanaz,akkor meg miért nevezik kétféleképpen őket?
2010. júl. 25. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
38%

Nem nevezik őket külön csak van akmikor annyit mondanak, hogy XY ügynök és van amikor hozzáteszi, hogy XY különleges ügynök. LEhet azért, hogy megkülönböztesse magát a sima eladó és stb. ügynököktől.

Amúgy a kormányzati ügynökök mind különleges ügynökök.

PL: FBI, CIA, NCIS, DEA

2010. júl. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!