Mit tegyek, ha begyullad a koldok piercing?
Figyelt kérdés
Januar 2-an szurtak nekem a piercingemet a koldokombe, allitolag begyulladt kicsit.. de szerintem is. Mit csinaljak hogy elmuljon a gyulladas ?2014. jan. 6. 22:02
1/9 anonim válasza:
Kenegesd betadinnal és kíméld, ne dörzsölje a ruha, bő cuccokban járj.
2/9 anonim válasza:
Octenisept-et ajánlom, jobb a Betadine-nál.
figyelj rá, hogy ne akadjon bele semmibe és kezeld rendszeresen.
3/9 anonim válasza:
az octenisept nyálkahártyafertőtlenítő. (előző voltam)
4/9 anonim válasza:
(azaz az első válaszoló voltam, bocsi:))
5/9 A kérdező kommentje:
Es az jo ra ? :)
2014. jan. 7. 19:52
6/9 anonim válasza:
nem csak nyálkafertőtlenítő, elég sokoldalú készítmény. igen, jó rá, a legtöbb piercer ezt ajánlja.
én meg tapasztalatból mondom, hogy jobb, mint a Betadine.
7/9 anonim válasza:
betadint sebbe nem szabad kenni, csak seb köré...vagyis octenisept
8/9 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy a sebbe nem lehet betadint kenni,a sebészeten vagyok ahol nap mint nap betadint öntenek a nagy sebre is,és kedves kérdező a betadin nagyon jó a gyulladásra,ha azzal kenegeted rendszeresen akkor hamar helyre jön :) sok sikert! :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segitséget és a jó tanácsokat!! :)
2014. febr. 11. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!