Lányok! Szerintetek ez a felső test sexi?
vki írta h ráfekszik és nyomja...:D:D:D anyááám, ekkora hülye primitív nőt, pedig 21 v 22 éves volt.
nekem bejön, és az én pasim is ilyesmi volt, azaz nemegészen mert ő kisebb eleve ennél a pasinál. és felfedek egy nagy titkot: NEM NYOM!!! :D
és szexi, és jó egy ilyen pasival mutatkozni pl strandon :D most tartsatok hülye pi-csának, leszarom, én tudom magamról h nemvagyok az, ésha látnátok élőben egyikőtök sem mondaná rám h pi-csa vagyok, mert nagyon távol állok ettől. sztem esztétikusabb egy olyan pasi, akinek van izomzata, és nem löttyedt a hasa, nem hófehérke, és nem ványadt-girnyó akit az első szél elfúj.
ennél többet télleg nemkell már edzeni, ezígy télleg már a felső határ szerintem, ennél még lehetsz kicsit izomtalanabb is, még azis bőven belefér, és bőven szexi.
az olyanok, meg akik aztírják h nekik a hasas pasik tetszenek, meg szerintük ez gusztustalan, rájuk nemigazán kell adni, valszeg a pasijuk sem egy izmos alkat, és soha nemis volt ilyen pasijuk, azért mondják h ez gusztustalan.
na pontozzatok le, álszentek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!