Lányok! Szerintetek ez a felső test sexi?
2009. nov. 28. 23:48
11/39 anonim válasza:
Ez pedig annyira nem izmos. Mondjuk be van kenve és jól kijönnek az izmai, de összességében nem olyan extrém. Én is hasonló vagyok.
12/39 anonim válasza:
Szexinek szexi,de tényleg kicsit sok. :) 26/L
13/39 anonim válasza:
húúúúh nagyon bejön:D pont az esetem.
18/L
14/39 anonim válasza:
Ezek a válaszok öcsém de brutális. itt minden nő frigid apáca? A valóságban százával vetik erre magukat a nők.
15/39 anonim válasza:
attol nem firigd apáca valaki,mert nem szereti ha ráfekszik a pasira,és nyomja mindenhol
én pl jobban szeretem,ha van egy kis pocakja,meg nem ilyen izmos (arra márnem térek ki,hogy milyen szine legyen,kinek mi kell)
22/L
17/39 anonim válasza:
Mért rasszista, ha az ember a saját fajtájához vonzódik? Mivel itt többnyire fehérek vannak...
18/39 anonim válasza:
Hát izmosabb semmi kép ne legyen. Nekem ez sem tetszik, a melle ronda. És jobban szeretem a fehéreket...
L/23
19/39 anonim válasza:
Huh.. Ez tényleg ijesztő.
Kicsit kihypózódhatna. Meg fogyjon izomból Oo
20/39 anonim válasza:
Nekem is túl sok ez..nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!