Lányok! Szerintetek milyen egy ideális férfi test?
Figyelt kérdés
Szerintem 90% azt szeretitek, hogyha egy pasi izmos de nem túlzottan. Mi az a határ amíg szép?
Köszi a válaszokat.
Peti 25
2010. dec. 9. 17:40
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
erre azért én is kíváncsi vagyok....
amúgy az első válaszoló második linkjén a csávó elég szálkás! abban a hasban aztán qurva sok meló van!
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Nekem az első válaszoló első linkje a tökéletes. És egyben a maximum is. Az annál izmosabb pasiktól a hideg ráz. XD
22L
6/7 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet.Szép látvány ez izmos férfi test,azért tulzásba ne essünk.Ettől izmosabb pasi nekem sem kellene (mint az első linken) 26/L
7/7 anonim válasza:
Van arc, akihez szívesen hozzábújnék úgy, hogy izmos, persze nem izomkolosszus!
De a maci testalkat is nagyon aranyos, és a sörhas is olyan melegséget sugároz számomra.:) Jó, ez csak az én véleményem...De egy izmoshoz és egy macihoz is ugyanúgy tudok vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!